Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 ALL ] ETKA czy działa prawidłowo

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

[D2 ALL ] ETKA czy działa prawidłowo

Post autor: Ara$ » 09 maja 2011, 09:57

Czy u Was tez tak jest że po wpisaniu VIN w ETKA wyskakuje Wam taka tabela, czy od razu pojawiają sie dane konretnie tylko Waszego samochodu.

Obrazek

U mnie nie dość że pojawia sie ta tabela, to jedyne co w niej się zgadza to "numer handlowy" - 4D2GFZ, nie zgadza się ani oznaczenie silnika - AVP ani skrzyni - FBG.

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 09 maja 2011, 12:04

Ponieważ kiedyś ETKA komunikowała się z serwerem i sprawdzić mogłeś nawet wyposażenie auta. Teraz trzeba do modelu wybrać jeszcze skrzynię w jaką jest auto wyposażone. O wyposażeniu dodatkowym auta możesz zapomnieć.
Dążenie do doskonałości.

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 09 maja 2011, 16:59

daro72 pisze:Teraz trzeba do modelu wybrać jeszcze skrzynię w jaką jest auto wyposażone
Problem w tym że po wpisaniu numeru VIN w tym oknie które widac nie jest wymieniona taka skrzynia jak moja ani nie ma takiego kodu silnika. Także żebym nawet chciał to nie bardzo mam jak sam sobie dopasować.

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 09 maja 2011, 17:15

Puść mi na PW swój win to zobaczę czy u mnie takie same jaja wyjdą. Tylko dla świętego spokoju podaj kod silnika i skrzyni. Spróbuję sprawdzić jak co to ci odpowiem co i jak. Bo jak sprawdzam swoje autko to tylko kod skrzyni muszę wpisać. Kiedyś to nawet wyposażenie aut w grupie aut sprawdzałem znajomym a teraz to kicha. Jest ponoć jakaś wersja ETKI ale trzeba coś tam zapłacić i jeszcze coś zrobić. Ja dałem sobie spokój dla mnie wystarczy to co mam. Meczy mnie tylko, że nie mogę zainstalować serwisówki (ELSY) u siebie na kompie. Na razie jeszcze nikt tego nie rozkmił na na Vistę.
Dążenie do doskonałości.

Ara$
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Ara$ » 09 maja 2011, 17:49

daro72 pisze:Puść mi na PW
Poszło.

[ Dodano: 2011-05-10, 07:58 ]
Czy ktoś z forum może mi jeszcze sprawdzić w swojej ETCE co wyskoczy po wpisaniu mojego numeru VIN. Kolega daro72 sprawdzil mi w Swojej i pojawia się to samo co u mnie. Chciałbym wiedziec czy mam szukac innej ETKI czy po prostu juz tak u mnie będzie.
VIN wyśle na PW.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl