![]() |
![]() |
![]() |
Nawigacja w A8...ciekawostka?
- daro72
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
się to zwie "head-up display" i w BMW jest dostępne już od kilku ładnych lat ;-)husu pisze:takie coś już istnieje??? to chyba niemożliwe.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
Ja bardzo rzadko korzystam z fabrycznych i w mojej ocenie AutoMapa na urządzeniu zewnętrznym jest zdecydowanie bardziej funkcjonalna ;-)martinezzg pisze:no tak koledzy szanowni wszystko ładnie pięknie ale jakoś dalej nikt nie wyraził swojej opinii o nawigacji fabrycznej w a8...
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
no tak ...TYLKO TE SZYBY ............ :-(FOSS pisze:Ja bardzo rzadko korzystam z fabrycznych i w mojej ocenie AutoMapa na urządzeniu zewnętrznym jest zdecydowanie bardziej funkcjonalna ;-)martinezzg pisze:no tak koledzy szanowni wszystko ładnie pięknie ale jakoś dalej nikt nie wyraził swojej opinii o nawigacji fabrycznej w a8...
A8>eSka
- lunizS8
- Forum Audi A8
- FOSS
- Super Klubowicz
Ale szyby nie przekreślają wszystkiego... wprawdzie mi też utrudniają życie bo pilot do garażu nie hula ze środka i muszę otworzyć okno, drzwi lub szyber ale tu nie mam żadnego wyboru a nawigacje (urządzenia) są różne...martinezzg pisze:no tak ...TYLKO TE SZYBY ............ :-(
już o tym wcześniej pisałem ale u mnie HTC HD2 spisuje się znakomicie... zamontowana w uchwycie na przedniej szybie bez problemu czyta sygnał nawet z 8 satelit jednocześnie (tak przynajmniej pokazuje AutoMapa) więc naprawdę nie ma tragedii ;-)
Inna sprawa to to że są zwolennicy navi fabrycznej i są zwolennicy PDA... każdy ma swoje racje i urządzenie dopasowuje do swoich oczekiwań...
ja lubię HTC bo jest to dla mnie nie tylko navi ale także telefon/smartfon z którego dobrodziejstwa w pełni korzystam... poza tym jak przesiadam się do innego auta to swoją navi mam przez cały czas ze sobą a jak jade na wakacje przez pół Polski to wieczorem w domu mogę usiąć na kanapie i zaplanować trasę punkt po punkcie... i inne temu podobne :lol:
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 08:56 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
tym bardziej zachęcam do wypróbowania, wpadł mi iGO w piątek w ręce i powiem tylelunizS8 pisze:iGO istnieje i ma sie dobrzemaciu pisze:(...)
najfajnie i najwygodniej mi się wtedy jeżdziło z iGO (nie mylić z softem na srajfona)
nie wiem czy jeszcze ten produkt istnieje ale gdyby był zachęcam do wypróbowaniakorzystam aktualnie z tej navi i jestem zadowolony.
że już go odinstalowałem

nieintuicyjny, beznadzieje kolory no i co najważniejsze zżera mnóstwo pamięci (android)
już nie polecam i dalej szukam navi na androida
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 00:29 przez maciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
-
- Super Klubowicz
Nie długo ma wyjść AutoMapa na Androida :-Dmaciu pisze:tym bardziej zachęcam do wypróbowania, wpadł mi iGO w piątek w ręce i powiem tylelunizS8 pisze:iGO istnieje i ma sie dobrzemaciu pisze:(...) najfajnie i najwygodniej mi się wtedy jeżdziło z iGO (nie mylić z softem na srajfona)
nie wiem czy jeszcze ten produkt istnieje ale gdyby był zachęcam do wypróbowaniakorzystam aktualnie z tej navi i jestem zadowolony.
że już go odinstalowałem
nieintuicyjny, beznadzieje kolory no i co najważniejsze zżera mnóstwo pamięci (android)
już nie polecam i dalej szukam navi na androida
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 00:30 przez Grain, łącznie zmieniany 1 raz.