[A8 D2 94] powineli mi autko
najwidoczniej takBiLu pisze:"Od tyłu " dostali się do centralnego zamka?
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Ja to wiem , ty też , no i ten pizduś co mi rozwalił tylna klapę teraz też już o tym wie .maciu pisze:w tym roczniku wystarczy przełamać zamek łamakiem i się wszystko rozbraja i otwiera
uważam że nie było potrzeby dostawania się do pompki
Tym bardziej że miesiąc wcześniej miał kluczyk mój , to poszedł sobie dorobić , myślał że jak rozwali mi klapę to w razie czego jak znajdę auto to żeby nie było na niego , że miał dorobiony kluczyk , ale pierwsze co podszedłem do samochodu jak go znalazłem to sprawdziłem zamki i ku mojemu ździwieniu zamki i stacyjka cała , no i mam dodatkowy kluczyk :mrgreen: bo miałem tylko 1 a za dorobienie krzyczeli 60 zł . :-/
(Zwykły kluczyk .)
No a teraz mam 2 :mrgreen: :mrgreen:
Ps:
Ps:
kolega polecił mi lakiernika , dałem mu samochód do zrobienia i zapłaciłem 3500 zł
koleś bujał się moim autkiem 3 tygodnie zwodząc mnie , w końcu zatrzymała go policja i okazało się że ma wypite czy na kacu coś takiego gliniarz mówił .
Odebrałem autko z parkingu policyjnego , a koleś musiał oddać mi 7000zł .
jak miał auto to dorobił sobie kluczyk , no i 3 tygodnie po spłacie mi siana auto zginęło .
Szukali go wszędzie , no ale auta brak .
I przypadkiem tego chłopa policja złapała jak próbował go przestawić z jednego miejsca w drugie .
Na razie chłop siedzi ..... no ale kiedyś wyjdzie :evil:
koleś bujał się moim autkiem 3 tygodnie zwodząc mnie , w końcu zatrzymała go policja i okazało się że ma wypite czy na kacu coś takiego gliniarz mówił .
Odebrałem autko z parkingu policyjnego , a koleś musiał oddać mi 7000zł .
jak miał auto to dorobił sobie kluczyk , no i 3 tygodnie po spłacie mi siana auto zginęło .
Szukali go wszędzie , no ale auta brak .
I przypadkiem tego chłopa policja złapała jak próbował go przestawić z jednego miejsca w drugie .
Na razie chłop siedzi ..... no ale kiedyś wyjdzie :evil:
Ps:
Ps:
Ehh znam ten ból gdy kradną samochody . Kiedyś czyli w 2001 roku kiedy pracowałem jeszcze w firmie to miałem używanego 2 miesiące Mercedesa C klasa 2.2 CDI kombi diesel coś takiego http://moto.allegro.pl/mercedes-c-klasa ... 40286.html. Tylko że czarny i w lepszym wyposażeniu. Dałem za niego kupę kasy. Samochód miałem 2 miesiące, pewnego dnia przyjechałem wieczorem do domu, pozałączałem zabezpieczenia i poszedłem spokojnie spać bo rano o 10 do pracy, rano 4 letni syn mnie budzi i mówi tato jeszcze nie pojechałeś do pracy? Ja mówię nie, chyba widzisz :mrgreen: a syn to gdzie auto i pobiegłem do okna a tam autka nie ma . Dostałem z ubezpieczenia 20 tyś, a autko było warte dużo więcej (wtedy). Policja nic nie zdziałała (poszedłem tam tylko dla formalności). Potem pozostało tylko szukanie nowego auta, Mesio od razu na pewno rozłożony na części, i papa. A co ciekawe mojemu sąsiadowi obok rok temu ukradli czarnego Seata Toledo, też ślad po nim zaginął, miał full wyposażenie i był to 2001 rocznik. No cóż, takich co kradną to tylko na krzesło elektryczne ...
dwie osoby mające wprawe w rozbieraniu aut... robią to w 3-4 godziny w tym usunięcie wszystkich możliwych znaków mogących pomóc w identyfikacji :-/ a takie auto jak tobie ukradli jedzie od razu ślepo na "dziurę"... to są przykre sprawy :-/SamackA8 pisze:Mesio od razu na pewno rozłożony na części, i papa.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
123mielony,
Koledzy potwierdzili mi to też że 2 osoby od 3-5 godzin rozbiorą tobie autko i nie będzie po nim śladu ;-)
Koledzy potwierdzili mi to też że 2 osoby od 3-5 godzin rozbiorą tobie autko i nie będzie po nim śladu ;-)
Ps:
Ps:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No to już wiem jaki błąd popełniłem przy swoim rozbitym S8 :-?AMSTAFF pisze:dwie osoby mające wprawe w rozbieraniu aut... robią to w 3-4 godziny w tym usunięcie wszystkich możliwych znaków mogących pomóc w identyfikacji :-/
a wystarczyło zatrudnić dwóch "rozbieraków" i w 1 dzień miałbym wszystko rozłożone i pewnie jeszcze zkatalogowane :diabel:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-