części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

*** Spoty Warszawa*** - ogólny

pycho
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: pycho » 09 wrz 2011, 07:34

Jestem na 90 procentufff
Kobiety należy trzymać krótko, maksymalnie do rana...

Awatar użytkownika
jojo-jar
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: jojo-jar » 09 wrz 2011, 12:52

ja odpadam na 100% :-( . Jade adamka dopingowac na żywo wiec nie dcam rady wrocic. Innym razem pisze sie na 100%

Awatar użytkownika
Mucholejkolator
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Mucholejkolator » 09 wrz 2011, 15:40

Kurcze, jak zwykle w sobotę mam jakieś balety, urodziny przyjaciela tym razem...No ale nic, może namówię jakiegoś trzeźwego kolegę lub koleżankę żeby nas przywiózł do Słomczyna moja srebrna strzałą :peace: A do stolycy mam nie daleko przecież :-D

bart_zaw
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: bart_zaw » 09 wrz 2011, 18:49

Ja postaram się ruszyć wcześniej żeby wyrobić na tę 10tą rano. Mam tylko pytanko jeżeli ktoś z forumowiczów jest z okolic Janki/Raszyn: czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek?? W ostatnią sobotę straciłem tam półtorej godziny na odcinku 2km.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 10 wrz 2011, 08:09

bart_zaw pisze:Mam tylko pytanko jeżeli ktoś z forumowiczów jest z okolic Janki/Raszyn: czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek?? W ostatnią sobotę straciłem tam półtorej godziny na odcinku 2km.
A weź mnie nie denerwuj... ja jeżdżę tamtędy bardzo często i niestety ale wciąż są tam zwężenia...
zawsze możesz polecieć do końca Toruńską i S8-emką a potem przez Konotopę, Piastów, Reguły, Pęcice i wypadasz w Jankach - niby robisz kółko ale S8-emką lecisz bez hamowania a później pomimo budowy dalszego odcinka trasy S8 i tak powinno być żadnych większych zatwardzeń.

Chociaż z drugiej strony to w niedzielę może na Krakowskiej nie będzie jakiegoś dużego korka... TIR-ów nie będzie to powinno być sporo luźniej ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

bart_zaw
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: bart_zaw » 10 wrz 2011, 11:08

FOSS pisze:
bart_zaw pisze:Mam tylko pytanko jeżeli ktoś z forumowiczów jest z okolic Janki/Raszyn: czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek?? W ostatnią sobotę straciłem tam półtorej godziny na odcinku 2km.
A weź mnie nie denerwuj... ja jeżdżę tamtędy bardzo często i niestety ale wciąż są tam zwężenia...
zawsze możesz polecieć do końca Toruńską i S8-emką a potem przez Konotopę, Piastów, Reguły, Pęcice i wypadasz w Jankach - niby robisz kółko ale S8-emką lecisz bez hamowania a później pomimo budowy dalszego odcinka trasy S8 i tak powinno być żadnych większych zatwardzeń.

Chociaż z drugiej strony to w niedzielę może na Krakowskiej nie będzie jakiegoś dużego korka... TIR-ów nie będzie to powinno być sporo luźniej ;-)
Ja jechałem w zeszła sobotę o 14:00 w stronę Raszyna i z zegarkiem w ręku 1:40godz straciłem tam na stanie w korku. Ja lecę przez Pruszków.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 10 wrz 2011, 17:11

Mucholejkolator pisze:Kurcze, jak zwykle w sobotę mam jakieś balety, urodziny przyjaciela tym razem...No ale nic, może namówię jakiegoś trzeźwego kolegę lub koleżankę żeby nas przywiózł do Słomczyna moja srebrna strzałą :peace:
O masz, następny imprezowicz :-x
Ale skoro już to namawiaj koleżankę :mrgreen:

upsss... zdaje się że moja żonka też pojedzie więc jednak kolega też może być :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

bart_zaw pisze:
FOSS pisze:
bart_zaw pisze:czy nadal jest zwężenie za Raszynem w stronę Janek??
Ja lecę przez Pruszków.
Pan... chyba nie przez Pruszków tylko przez Piastów, Reguły, Pęcice... i tak jak powyżej napisałem... jak polecisz przez Pruszków to i tak wylądujesz w Pęcicach czyli zrobisz niepotrzebne kółko po Pruszkowie... no chyba że chcesz wylecieć przez Nadarzyn albo koło Maximusa albo nie wiem gdzie bo innej mądrej i w miarę szybkiej przelotki od Połczyńskiej i S8 aż do Janek to ja nie znam ;-)
inspekcje przed zakupem

-

hipcio
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: hipcio » 10 wrz 2011, 19:29

Ja też bedę na 99%

Awatar użytkownika
surowy1
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: surowy1 » 20 paź 2011, 13:19

A może następny spot z a6klub? :)

[ Dodano: 2011-10-26, 20:19 ]
dostrzegam brak zainteresowania :)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 08 lis 2011, 19:21

Nikt się nie upomina, cisza jak makiem zasiał a śnieg już za pasem...
więc może spróbujemy wyprzedzić zimę i się spotkamy... póki pogoda jeszcze jako taka i na dworzu można spokojnie stanąć, pooglądać maszyny i pogadać o wszystkim i o niczym :lol:

Proponuję spotkanko w najbliższą niedzielę... natenczas podobnie jak ostatnio proponuję w Kręgielnię ARCO ale jakby byli chętni na gokarty to nie widzę przeszkód aby mniej lub bardziej zwartą kolumną przenieść się na karty np. na Okęcie tam gdzie kiedyś zawsze się spotykaliśmy :lol:

Jeżeli ARCO to Adres tutaj: Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19

Data i godzina: 13 listopada 2011r., 16:00

Więcej info nt. miejsca spotu tutaj: http://www.arco-bowling.pl/

Kto chętny??... proszę się wpisywać ;-)
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 09:16 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
inspekcje przed zakupem

-

saab
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: saab » 08 lis 2011, 19:41

Opcja standard, czyli Ja.

sevi
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sevi » 08 lis 2011, 20:18

Bede w nastepna sobote w pl.no ale w niedziele juz odlatuje.Mam nadzieje ze kiedys...bedzie okazja sie spotkac ;-)
A8 D2 6.0 W 12
BMW 645 CI
Zaczyna brakowac mocy!

Awatar użytkownika
marta
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: marta » 08 lis 2011, 21:25

FOSS, Ty to chyba myślami jesteś z nami ;) Akurat tak się składa, że w ta niedziele będziemy u Teściów ;) jest tylko jedno ale.. czy inne auto z grupy VAG będzie mile widziane? ;p

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 08 lis 2011, 21:38

marta pisze:FOSS, Ty to chyba myślami jesteś z nami ;)
ŁŁŁŁeeeee... no przecież cały czas jestem z Wami... z Wami wszystkimi... dziś Warszawa, jutro Katowice, pojutrze Gdańsk a po pojutrze Bartoszyce :mrgreen:

Ja to się z Wami mam... ile mnie to czasu i piniędzy kosztuje aby się tak z Wami wszystkimi spotykać :shock:
marta pisze:Akurat tak się składa, że w ta niedziele będziemy u Teściów ;)
Kurcze, no mogłaś chociaż trochę skłamać i napisać że do teściów to przy okazji naszego Warszawskiego spota :roll: :lol:
marta pisze:czy inne auto z grupy VAG będzie mile widziane? ;p
eeee... a czym będziecie... Skodą Felką? :-P
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
marta
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: marta » 08 lis 2011, 21:48

FOSS pisze: Kurcze, no mogłaś chociaż trochę skłamać i napisać że do teściów to przy okazji naszego Warszawskiego spota :roll: :lol:
No to właśnie miałam na myśli tylko trochę śpiąca jestem i tak mi się napisało ;p

.. oj nie nie - też sreberko, też długie ale niestety wysokie i wolne ;) Oj ciężka będzie trasa Gdańsk - Warszawa - Gdańsk ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „mazowieckie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl