![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] jaki vag?
[D2 00 4.2PB/LPG ] jaki vag?
jaki system najlepiej pracuje z vagiem,mam vistę i nie wiem czy ją zaakceptuje,słyszałem,że najlepszy xp.... :oops:
Mam Viste i działałem na Vag 409.1 bez problemu,czasami tylko się rozłącza na drugim lapku z XP też chula, aktualnie mam wersje 311.2 i wydaje się być stabilniejsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 lis 2011, 10:18 przez Judo, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja posiadam ori VCDS... na laptopie mam Vistę a w netbooku 7-emkę i na obu VCDS pracuje poprawnie ale...
kiedyś kiedyś miałem 2 wersje nieoryginalnego VAG'a i jeden kabel - na Vistę (ten sam laptop co powyżej) jeden VAG wogóle nie łączył się z kablem (przerywało instalację) a drugi miał problemu z połączeniem z autem.
Wnioskuje więc że problem z instalacją/pracą nieoryginalnego VAG'a (większość z tego co jest dostępne na Allegro) nie zawsze leży po stronie systemu operacyjnego - istotna jest też wersja samego VAG'a oraz wersja kabla z którym ma współpracować.
kiedyś kiedyś miałem 2 wersje nieoryginalnego VAG'a i jeden kabel - na Vistę (ten sam laptop co powyżej) jeden VAG wogóle nie łączył się z kablem (przerywało instalację) a drugi miał problemu z połączeniem z autem.
Wnioskuje więc że problem z instalacją/pracą nieoryginalnego VAG'a (większość z tego co jest dostępne na Allegro) nie zawsze leży po stronie systemu operacyjnego - istotna jest też wersja samego VAG'a oraz wersja kabla z którym ma współpracować.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-