Znaczki na tylnej klapie - wiocha czy szpan?
O jaką niekonsekwencję chodzi. Ja u siebie na pewno nie nakleję znaczka S8 - a pod machą 2,8 :mrgreen: Ale np lusterka od eS-ki są fajne, mi się podobaja i poprawiają wygląd całego auta - według mnie wymiana lusterek nie będzie "wiochą" i to nie jest żadna niekonsekwencja. W moim aucie jest już sporo rzeczy których w tym aucie nie było (jak wyjeżdzało z fabryki) ale były montowane w 8-kach. Według mnie to nie "wiocha" montowanie innych lusterek, grila, foteli jeśli w tym modelu takie rzeczy były montowane. Nie mówię tu o przeszczepach np z D3 do D2 bo to rzadko fajnie wychodzi.reksen pisze:sylwekr pisze:"wiocha" to naklejenie innego znaczka niż powinien być. Mi ogólnie podoba się jak auto nieoznakowane, ewentualnie oryginalne znaczki w tych miejscach co być powinny, nic więcej.oj, widzę to małą niekonsekwencje...sylwekr pisze:osobiście nie mam nic przeciwko takim przeróbką - jeśli nie ma przy okazji jakiś oznaczeń wprowadzających w błąd.reksen pisze:... albo grill od S8 w samochodach A8
dokładnie! zgadzam się i mam identyczne poglądy w tej kwestii....zanjac pisze:Według mnie , niech są znaczki jak dany egzemplarz z nimi wyszedł............byle by tylko tak jak w orginale.......czyli w odpowiednim miejscu,stronie ,poziomie itd..........no i oczywiście odpowiednie do modelu np S8 poliftowy inny i przedliftowwy inny , wtedy po prostu jest orginał i wygląda to ze smakiem.....
czytając wypowiedzi widzę że większość nie ma znaczków... że to wiocha itp.... no ok...
a ja zapytam ilu z Was tak z ręką na sercu zdjęła sama znaczki?? co?? czy poprostu kupiła auta już bez emblematów...?? temat "gołej klapy" był tu poruszany...
wiem,wiem.. że z salonu... na zamówienie klijenta... wyjeżdżały takie "gołe"!
ale... obstawiam że 90% aut bez emblematów to auta po "jakiś naruszeniach odbytniczych" ;-)
..bo wiesz jak sie autka maluje to znaczki sie zdejmuje,to taka wygoda .znam to z autopsii jak mi malowali e32 starli znamie na znaczku i pomalowali bo tak łatwiej ;-)AMSTAFF pisze:dokładnie! zgadzam się i mam identyczne poglądy w tej kwestii....zanjac pisze:Według mnie , niech są znaczki jak dany egzemplarz z nimi wyszedł............byle by tylko tak jak w orginale.......czyli w odpowiednim miejscu,stronie ,poziomie itd..........no i oczywiście odpowiednie do modelu np S8 poliftowy inny i przedliftowwy inny , wtedy po prostu jest orginał i wygląda to ze smakiem.....
czytając wypowiedzi widzę że większość nie ma znaczków... że to wiocha itp.... no ok...
a ja zapytam ilu z Was tak z ręką na sercu zdjęła sama znaczki?? co?? czy poprostu kupiła auta już bez emblematów...?? temat "gołej klapy" był tu poruszany...
wiem,wiem.. że z salonu... na zamówienie klijenta... wyjeżdżały takie "gołe"!
ale... obstawiam że 90% aut bez emblematów to auta po "jakiś naruszeniach odbytniczych" ;-)
a no właśnie... zawsze później niby można przykleić... ale nie zawsze da sie w tym samym miejscu co były... ;-)..bo wiesz jak sie autka maluje to znaczki sie zdejmuje,to taka wygoda .znam to a autopsii jak mi malowali e32 starli znamie na znaczku i pomalowali bo tak łatwiej
popieram!sylwekr pisze:O jaką niekonsekwencję chodzi. Ja u siebie na pewno nie nakleję znaczka S8 - a pod machą 2,8 Ale np lusterka od eS-ki są fajne, mi się podobaja i poprawiają wygląd całego auta - według mnie wymiana lusterek nie będzie "wiochą" i to nie jest żadna niekonsekwencja. W moim aucie jest już sporo rzeczy których w tym aucie nie było (jak wyjeżdzało z fabryki) ale były montowane w 8-kach. Według mnie to nie "wiocha" montowanie innych lusterek, grila, foteli jeśli w tym modelu takie rzeczy były montowane. Nie mówię tu o przeszczepach np z D3 do D2 bo to rzadko fajnie wychodzi.
nooo.. lustra od Eski ori. faaajneee :lol: to są fajne rzeczy ale drogie...sylwekr pisze:Ale np lusterka od eS-ki są fajne, mi się podobaja i poprawiają wygląd całego auta
AMSTAFF pisze:a no właśnie... zawsze później niby można przykleić... ale nie zawsze da sie w tym samym miejscu co były... ;-)..bo wiesz jak sie autka maluje to znaczki sie zdejmuje,to taka wygoda .znam to a autopsii jak mi malowali e32 starli znamie na znaczku i pomalowali bo tak łatwiej
popieram!sylwekr pisze:O jaką niekonsekwencję chodzi. Ja u siebie na pewno nie nakleję znaczka S8 - a pod machą 2,8 Ale np lusterka od eS-ki są fajne, mi się podobaja i poprawiają wygląd całego auta - według mnie wymiana lusterek nie będzie "wiochą" i to nie jest żadna niekonsekwencja. W moim aucie jest już sporo rzeczy których w tym aucie nie było (jak wyjeżdzało z fabryki) ale były montowane w 8-kach. Według mnie to nie "wiocha" montowanie innych lusterek, grila, foteli jeśli w tym modelu takie rzeczy były montowane. Nie mówię tu o przeszczepach np z D3 do D2 bo to rzadko fajnie wychodzi.
nooo.. lustra od Eski ori. faaajneee :lol: to są fajne rzeczy ale drogie...sylwekr pisze:Ale np lusterka od eS-ki są fajne, mi się podobaja i poprawiają wygląd całego auta
...ale kusi heehheeh
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
hehehe, no nie wiem czy Twoja jest tutaj dobrym przykładem... bo od zakupu zaszło w niej tyle zmian, że znaczki to przy nich raczej tylko drobny detal :lol:zanjac pisze:Moje było kupione bez znaczków w Szwajcarii.............a teraz ma :mrgreen:
Kończ Waść... nerwów oszczędź :lol: się już nie mogę doczekać tego finału :-PMucholejkolator pisze:Po założeniu wydechów z końcówkami 4x87mm (jestem na finiszu) zobaczę jak to będzie wyglądało.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
DobrePEPOL D2 pisze:zanjac napisał/a:
FOSS napisał/a:
to przy nich raczej tylko drobny detal
no chyba masz rację :lol: a do tego udało mi się uruchomić roletę tylną :mrgreen:
Tylko nie pisz o tym na tylnej klapie... ;-) :mrgreen:
Też już dostaję telepacji :lol: To pozwolę sobie tutaj wkleić jedna fotkę, tak na ukojenie nerwów. Jutro finał :mrgreen: A potem relacja już w innym temacie :->FOSS pisze:Mucholejkolator napisał/a:
Po założeniu wydechów z końcówkami 4x87mm (jestem na finiszu) zobaczę jak to będzie wyglądało.
Kończ Waść... nerwów oszczędź :lol: się już nie mogę doczekać tego finału :-P
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 22:48 przez Mucholejkolator, łącznie zmieniany 1 raz.