dopiero do domu dotarłem, jakoś w weekendy zawsze mam masę rodzinnych rzeczy doFOSS pisze: 6. maciu (tak zrozumiałem że będziesz)
ogarniania, o furmance nie wspominam, po prostu nie mam kiedy sie zebrać i do Ciebie
przedzwonić :-(
jak było? 8-)
dopiero do domu dotarłem, jakoś w weekendy zawsze mam masę rodzinnych rzeczy doFOSS pisze: 6. maciu (tak zrozumiałem że będziesz)
Łeee, no ja też w weekendy miewam sporo na głowie... ale jak zaklepię termin to urywam się "ze śmieciami" :lol:maciu pisze:dopiero do domu dotarłem, jakoś w weekendy zawsze mam masę rodzinnych rzeczy do ogarniania
No ja w tygodniu jestem zablokowany przez swoją eSę... ale jak pogoda nie spłata mi figla to jeszcze 2-3 dni i potem już spokojnie mogę zająć się następnym autem ;-)maciu pisze:o furmance nie wspominam, po prostu nie mam kiedy sie zebrać i do Ciebie przedzwonić :-(
Było jak zwykle... po kilku wpisach tutaj i kilku eSeMeSach pojawiła się tylko "stara gwardia" czyli Ja i Marcin :diabel:maciu pisze:jak było? 8-)
Trzeba podkreślić że oglądaliśmy ją na żywo :lol:saab pisze:Dokładnie atrakcji było sporo miedzy innymi nawet walka MMA.
aaaa weź Pan.... Pyton był tak leniwy że trzeba by tam z 10 minut sterczeć aby zauważyć że jest żywy :-Pmaciu pisze:a karmienie pytona było? (o ile ten gad jeszcze tam jest)
Zawsze pod wiatr :-P 17-18 grudnia to ja bym z miłą chęcią wpadł nareszcie na spota ;-)FOSS pisze:ŁooŁ, Roberto, to zajebiście miło z Waszej strony ;-)
Standardowo spotykamy się zawsze w niedzielę o godzinie 16:00...
standardowo spotykaliśmy się na gokartach chociaż ostatnie trochę też na kręglach...
ale jak planujecie do nas wycieczkę to może się jakoś dostosujemy co by Wam też było jakoś w miarę wygodnie z powrotem...
może tym razem sobota :roll:
Ogólnie wydaje mi się, że najlepszy termin na spota to nastepny weekend czyli 10-11 grudnia bo już później czyli 17-18 grudnia to ostatni weekend przed świętami i pewnie większość osób będzie już zajęta świątecznymi przygotowaniami bądź zakupami ;-)
FOSS pisze:ŁooŁ, Roberto, to zajebiście miło z Waszej strony ;-)
Standardowo spotykamy się zawsze w niedzielę o godzinie 16:00...
standardowo spotykaliśmy się na gokartach chociaż ostatnie trochę też na kręglach...
ale jak planujecie do nas wycieczkę to może się jakoś dostosujemy co by Wam też było jakoś w miarę wygodnie z powrotem...
może tym razem sobota :roll:
Ogólnie wydaje mi się, że najlepszy termin na spota to nastepny weekend czyli 10-11 grudnia bo już później czyli 17-18 grudnia to ostatni weekend przed świętami i pewnie większość osób będzie już zajęta świątecznymi przygotowaniami bądź zakupami ;-)