Pozdrowienia dla A łosiem
Proszę proszę, sie Daro rozszalałeś :lol:
W czwartek przelatuję swoim czarnym "żółwiem Ninja" przez kawałek polski..... ciekawe ile ósemek spotkam po drodze? :-P
W czwartek przelatuję swoim czarnym "żółwiem Ninja" przez kawałek polski..... ciekawe ile ósemek spotkam po drodze? :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
No niestety audik, ja bardzo chętnie poleciałbym z deskami w góry ale nie mogę..... dopiero co wyszedłem spod skalpela i jak na razie mam permanentny szlaban na wszelkie sporty..... niestetyaudik pisze:Coś mi się wydaje, że jedzie robić korki w Kraku i na Zakopiance :mrgreen:AMSTAFF pisze:jakbyś leciał przez Łódź daj znać... to zrobię Ci "zieloną falę" co byś w korkach nie stał :mrgreen: ;-)FOSS pisze:W czwartek przelatuję swoim czarnym "żółwiem Ninja" przez kawałek polski.....
W czwartek mam natomiast kilka ważnych spraw i jak wspomniałem w kurierze klubowym w planach mam trasę Warszawa → Toruń → Poznań → Warszawa ......... chociaż wszystko wskazuje na to, że zamiast Poznania będzie jednak Łódź więc....... AMSTAFF jakie masz plany na czwartkowe popołudnie??... bo może skorzystam z tej "zielonej fali"..... i jakiegoś short spota zrobimy :lol: (odezwę się tel.)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
od jutra mam trzy nocki pod rząd... a miałem pracować od rana... niestety taka praca że zmieniają się godziny co chwilę :-? wię nie będzie "fali zielonej" :-( bo w prywatnym aucie nie trzyma mi się kogut na dachu :mrgreen: :mrgreen: więc jeśli to będzie takie "popołudnie późniejsze" i odeśpię już noc... to chętnie... :mrgreen: możemy gdzieś przykucnąć na bajerę ;-)FOSS pisze:będzie jednak Łódź więc....... AMSTAFF jakie masz plany na czwartkowe popołudnie??...
pozdrowienia dla czarnej A8 D3 6.0 GA.... widzianej dzisiaj przy dworcu w Gdyni koło 12 godziny ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
-
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz