ELSA + WIN Vista -> Instalacja krok po kroku
ELSA + WIN Vista -> Instalacja krok po kroku
Ostatnio zmieniony 10 lut 2018, 14:33 przez JIMM, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego mam ELSE, chyba wszystkie wersje jakie są na necie i za cholerę na VISCIE nie mogę jej uruchomić. Ostatnio z kolegą rozmawialiśmy i przy eaisis trzeba wyłączyć połączenie internetowe. Spróbuj może przy elesie też to zda egzamin. Ja już nie mam na razie ochoty na jej instalowanie. Poddałem się po wielu próbach.
Dążenie do doskonałości.
No to mnie Daro nie pocieszyłeś :-?daro72 pisze:Kolego mam ELSE, chyba wszystkie wersje jakie są na necie i za cholerę na VISCIE nie mogę jej uruchomić. (...) Poddałem się po wielu próbach.
Miałem nadzieję, że ktoś Jackowi pomoże i że uda mu się ją uruchomić.... bo chciałem wziąć laptopa pod pachę, dobrą flachę pod drugą pachę i wybrać się do Lublina na wycieczkę... może jakbym go dobrze spoił to u mnie na Vistę też by to zainstalował ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ponoć na 64bitowym da się to jeszcze jakoś ogarnąć ale na 32btowym już jest trochę gorzej.
Spróbuję jeszcze raz zainstalować i wyłączyć połączenie internetowe może to pomoże. Jak nie to spróbuję Twoim sposobem. Kiedyś tak to mnie wnerwiło, że dałem sobie spokój. Ale tak jak napisałeś to może to być światełko w tunelu. :mrgreen:
Spróbuję jeszcze raz zainstalować i wyłączyć połączenie internetowe może to pomoże. Jak nie to spróbuję Twoim sposobem. Kiedyś tak to mnie wnerwiło, że dałem sobie spokój. Ale tak jak napisałeś to może to być światełko w tunelu. :mrgreen:
Dążenie do doskonałości.
Z XP Mode jest ten problem, że wymagany jest procesor, który obsługuje virtualne coś tam... nie pamiętam dokładnie o co tam chodzi, mój tego nie obsługuje i sam Virtual PC wystarcza.
[ Dodano: 2012-02-25, 16:34 ]
dice111,
ja mam schematy elektryczne po polsku, też czytałem na forach, że działają tylko po angielsku albo niemiecku, u mnie są PL :lol:
[ Dodano: 2012-02-25, 16:34 ]
dice111,
ja mam schematy elektryczne po polsku, też czytałem na forach, że działają tylko po angielsku albo niemiecku, u mnie są PL :lol:
Myślę o... A..ósemce... O..j myślę...
Myślałem...i myślałem...i jest Q7 3.0TDI 2007r.
No kurcze, kolego.... to ja biorę tą butelkę i jadę do Ciebie...paulo3535 pisze:dice111, ja mam schematy elektryczne po polsku, też czytałem na forach, że działają tylko po angielsku albo niemiecku, u mnie są PL :lol:
o ile oczywiście będziesz miał cierpliwość aby mi w tym pomóc od A do Z :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS,
To nic skomplikowanego. Ściągnij i zainstaluj Virtual PC np. http://www.dobreprogramy.pl/Windows-Vir ... 17611.html na meila mogę Ci przesłać instrukcję instalacji i konfiguracji w PDFie. Po instalacji Virtual PC instalujesz system, najlepiej Windows XP, dokładnie tak samo jak na kompie bez systemu. Do XP ściągnij nowe sterowniki, najlepiej jakimś programem do tego np. DriverScanner np. http://www.instalki.pl/programy/downloa ... anner.html ( poszukaj, znajdziesz z serialem . Dalej instalujesz ELSĘ i tyle :mrgreen:
To nic skomplikowanego. Ściągnij i zainstaluj Virtual PC np. http://www.dobreprogramy.pl/Windows-Vir ... 17611.html na meila mogę Ci przesłać instrukcję instalacji i konfiguracji w PDFie. Po instalacji Virtual PC instalujesz system, najlepiej Windows XP, dokładnie tak samo jak na kompie bez systemu. Do XP ściągnij nowe sterowniki, najlepiej jakimś programem do tego np. DriverScanner np. http://www.instalki.pl/programy/downloa ... anner.html ( poszukaj, znajdziesz z serialem . Dalej instalujesz ELSĘ i tyle :mrgreen:
Myślę o... A..ósemce... O..j myślę...
Wiem coś o tym. Ja jak instalowałem elsę u siebie to zajmowało mi to chyba wieki, a robiłem to kilkanaście razy. Dlatego w pewnym momencie odpadłem i dałem sobie spokój.zanjac pisze:"Data"...........strasznie długo idzie :roll:
To może zorganizujemy spota w Zegrzu i będą już 2 butelki. :lol: ;-)FOSS pisze:No kurcze, kolego.... to ja biorę tą butelkę i jadę do Ciebie...
Dążenie do doskonałości.