Pozdrowienia dla A łosiem
Pewnie ja ponieważ nie ma innej S8 na nr BBI :-P no chyba że na 100% widziałeś granatową to może ktoś coś kupił ostatnio i ja nic nie wiem 8-) p.s. jakiego koloru jest Twoja A8?jdz1 pisze:Pozdrowienia dla granatowej S8 na numerach BBI ..... widzianej dzisiaj w Białymstoku o godzinie 12:30 na skrzyżowaniu Dojlid Fabrycznych z Ciołkowskiego właśnie tam skręciła, ja pojechałem w kierunku Nowowarszawskiej.
Pozdro dla klubowej (wlepka) srebrnej A8/S8 D2 na blachach WL ... - widziana dzisiaj około 18:10 na ul. Puławskiej w okolicach wyścigów jak jechała w kierunku centrum... na światłach obok Mc Donalda przy Wałbrzyskiej jeszcze byłem z tyłu ale chwilę później czmychnąłem lewym pasem do przodu :lol:
Czasu na pozdrawianie kierowcy niestety nie miałem bo jak to bywa we Warszawie już mi ktoś siedział na tylnym zderzaku :-P
Czasu na pozdrawianie kierowcy niestety nie miałem bo jak to bywa we Warszawie już mi ktoś siedział na tylnym zderzaku :-P
Ostatnio zmieniony 29 lut 2012, 08:46 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Srebrna A8.sebos17 pisze:Pewnie ja ponieważ nie ma innej S8 na nr BBI :-P no chyba że na 100% widziałeś granatową to może ktoś coś kupił ostatnio i ja nic nie wiem 8-) p.s. jakiego koloru jest Twoja A8?jdz1 pisze:Pozdrowienia dla granatowej S8 na numerach BBI ..... widzianej dzisiaj w Białymstoku o godzinie 12:30 na skrzyżowaniu Dojlid Fabrycznych z Ciołkowskiego właśnie tam skręciła, ja pojechałem w kierunku Nowowarszawskiej.
Pozdro dla srebrnej A8/S8 D2 na tablicach WE...
- widziana wczoraj o godzinie 14:40 w Grodzisku Mazowieckim ;-)
- widziana wczoraj o godzinie 14:40 w Grodzisku Mazowieckim ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Dzisiaj po 15stej w Nadarzynie zielone es łosiem pre lift jeszcze na czarnych tablicach i duża felga , ładne autko - pozdrowienia dla pani co kierowała . Jeszcze po 21 godzinie na drodze z Wawy na Gdańsk widziałem D3 z rejestracją AUDI8 - ma ktoś w klubie taką rejestrację ?
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI