[D3 04 4.2MPI ] Modyfikacje wydechu
No i w koncu sie doczekalem, efekt jest ;-) wyglada ciekawie...ciekaw jestem tez wlasnie jak to brzmi Ale i tak na zywo uslysze faktycznie jak przedmówcy mówili koncówki moglyby byc ciutke bardziej schowane ale to wszystko do usprawnienia A co do otworów to nie wygladaja wcale tak zle...rzeklbym nawet bardzo dobrze
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
fajnie słychać gulgot V8 mi się podoba wiadomo że na żywo dużo lepiej słychać zaskoczyły mnie tłumiki dużo lepiej wyglądają niż na foto :mrgreen: rezanie dziur moim zdaniem do poprawy widać niedociągnięcia na 100 % zagoszczą u mnie niedługo :mrgreen:martinezzg pisze:badyl pisze:i co z tym dzwiękiem :?: :-P
na zywo duzo więcej basu - nagrywane iphonem więc jakość słaaabiutka...
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
No martinezzg, widzę że wyszło całkiem dobrze.... to nawet dobrze, że wybrałeś coś po swojemu bo wciąż jesteśmy oryginalni :lol:
Rozumiem że w weekend looknę na niego na żywo :mrgreen:
Rozumiem że w weekend looknę na niego na żywo :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
dzieki..... jak sie w swieta zobaczymy to podjade jakims gruchotem bo obok Twojego to bedzie blado wygladac:) szczegolnie te wyciecia-no chyba ze zdaze je jakos podrasowac:)
pamietaj Damian jutro o klockach :-> czekam na info
p.s slyszalem ze w Twojej okolicy wszystkie muchy popadały... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pamietaj Damian jutro o klockach :-> czekam na info
p.s slyszalem ze w Twojej okolicy wszystkie muchy popadały... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A8>eSka
- martinezzg
- Super Klubowicz
Potwierdzam, slyszalem na zywo i na zewnatrz i w srodku i powiem tak ze naprawde fajnie brzmi,w srodku delikatnie...slychac v8 a na zewnatrz bez urywania tynkow z okolicznych budynkow Ale stanowcze v8 Stylowo i z gustem dzwieczy Nie miazdzy moszny i nie przdebija bebenkow jak moje...ale uwazam to za stanowczy plus Naprawde setup ktory zalozyl Marcin nadaje sie do jazdy na codzien i napewno nie meczy