Pozdrowienia dla A łosiem
-
- Super Klubowicz
Już zdaje się od Nidzicy w górę masz wieczną przebudowę drogi aż do ekspresówki pod Elblągiem czyli gdzieś pod Pasłęk... jest tam wiele zwężeń, ograniczeń prędkości, wyjazdów z terenów budowy, zmian kierunków jazdy oraz nowych rond których w fabrycznej navi pewnikiem nie znajdziesz.Serrgiusz pisze:A pro' pos, wiecie coś o utrudnieniach na E77? Jakieś roboty, zwężenia, foto?
Zakopane-Władysławowo.
Jakby co to jutro pogadamy ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Jutro jadę dokładnie w przeciwnym kierunku Gdańsk - Radom, wyjazd ok. 6:00.
Ale raczej wybiorę A1 do Torunia, później DK10 dobiję do Płońska i dalej siódemką.
Ostatnio jechałem E77 to bardzo pozytywnie zaskakuje obwodnica Elbląga która już ma jakieś 40km (zaczyna się w Pasłęku), ale poza tym to patrz post wyżej
Ale raczej wybiorę A1 do Torunia, później DK10 dobiję do Płońska i dalej siódemką.
Ostatnio jechałem E77 to bardzo pozytywnie zaskakuje obwodnica Elbląga która już ma jakieś 40km (zaczyna się w Pasłęku), ale poza tym to patrz post wyżej
-
- Super Klubowicz
Ok no to liczę, że znów się spotkamy Zobaczysz jakie u mnie zmiany doszły przez te dwa lataAMSTAFF pisze:a w drugiej połowie Lipca będzie wjeżdżała czarna D2 z wlepą A8 TEAM.PL także czujność Szopen, Czujność... ;-)Szopen pisze:Pozdrowienia dla srebrnej D2(rejestracja chyba PWR) z cb na klapie tylnej. Wyjeżdzało z Kołobrzegu w strone Trzebiatowa
pozdro.
No quattro no fun