Pozdrowienia dla A łosiem
Pozdrowienia dla przepięknej A8 D3 czarnej widzianej wczoraj w Dojlidach (Białystok) około godziny 14 którą to powoziła jeszcze piękniejsza pani o blond włosach. Auto na numerach BHA... Do teraz zastanawiam się co było piękniejsze auto czy pani.? Widok pięknej pani za kierownicą pięknego aut, moja mina bezcenna.
Pozdrowienia dla wszystkich A8 i S8 D2 D3 i D4 :shock: widzianych dzisiaj na trasie Białystok Warszawa i z powrotem :-) Nigdy chyba jeszcze jednego dnia nie widziałem tyle ósemek, przestałem już nawet czytać numery rejestracyjne :-P Szkoda tylko że zaledwie jedna jechała w moim kierunku i to zaraz skręciła na stację LOTOS
Nabijanie postów można wyłączyć , co do naklejek to jak ktoś ma z tyłu przyklejone , to i tak byś nie zobaczył tej naklejki , chyba że byś podjechał pod sam tył ;-)audik pisze:Proponuje wyłączyć w tym temacie licznik postów bo co kto zobaczy audi to sobie klepie post :mrgreen: Może ograniczmy się do jednak aut oznaczonych naklejką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Cały dział "Na każdy temat" ma wyłączony licznik więc tutaj można sobie klepać do woli ale postów i tak sobie nikt nie nabije ;-)audik pisze:Proponuje wyłączyć w tym temacie licznik postów bo co kto zobaczy audi to sobie klepie post :mrgreen:
Nie wiem czy to dobry pomysł bo jest wielu kolegów którzy obecną naklejką auta nie okleili i okleić nie zamierzają... a na drodze jednak czasem się spotykamy ;-)audik pisze:Może ograniczmy się do jednak aut oznaczonych naklejką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Super Klubowicz
Wystarczy "szukajka"... z samych Żarów masz tutaj zarejestrowanych takich kolegów:Apophis pisze:Czy jest jeszcze ktoś w klubie z Żar i okolic??
roprobson, kaczor4x4, rzeziol, MAD21, mateusz19896, gilu, Masterhard, Koval, terrago, zbynek, bugiat
i to tylko Ci którzy w miejscowości wpisali konkretnie "Żary".
Na ile są tutaj aktywni i się udzielają prześledź już sam :-o
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-