Kolego nie zabardzo rozumiem za co w meśku sie płaci chyba za to że gnije blacha i zdycha elektryka,jak to ktos mądry napisał żę jakość MB zakończyła się wraz pojawieniem się pierwszego okularnika.mazur6662 pisze:niestety ale germańcy nie chcą kupować już audi ponieważ jakość wykonania spadła! z miesiąc temu byłem na parę godzin w DE i i co chwila mijałem mercedesa klasy S ze wszystkich roczników, a audiczek jak na lekarstwo. nie oszukujmy się ale audi zaczyna troszkę oszczędzać a niemiec wiadomo jaki jest i chce mieć to za co płaci
Pozdrowienia dla A łosiem
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ostatnio zmieniony 20 sie 2012, 20:44 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrowienia dla Pana z czarnej S8 D2 widzianego w sobotę 18 sierpnia po godzinie 15 na trasie nr 7 przed Mławą w stronę Gdańska. Dojechałam do Pana, wyprzedziłam i wyprzedzałam kolejne auta.. Pan chyba chciał dotrzymać mi kroku ale długo się za mną nie utrzymał
Wątpię by Pan był uczestnikiem forum, ale jeśli to pozdrawiam
Wątpię by Pan był uczestnikiem forum, ale jeśli to pozdrawiam
pozdrawiam ( chociaż wątpię aby tu byli... :-/ ) "zawodników" z Biura Ochrony Rządu dziś rano po 7:00 zasuwali srebrną D4
Jezu... ale grozę budzi to auto... :shock: stroby w atrapie pięknie grały na niebiesko... ;-)
no i pozdrwiam wszyskich wymijanych w piątek i sobotę 24,25.08 w godz 21:00-01:45 i 03:00-8:00 na trasie Łódź-Kołobrzeg (autostrada Łódź-Poznań dalej Piła-Koszalin i z powrotem) zielona kiaa ceea'd uprzywilejowana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: około 4.45 godziny jazdy w jedną stronę i 14 fotek (tych co zdąrzyliśmy zobaczyć... w obie strony :d) ..........klocki do wymiany :mrgreen:
ps. szkoda Szopen że Cię nie było akurat w domu
Jezu... ale grozę budzi to auto... :shock: stroby w atrapie pięknie grały na niebiesko... ;-)
no i pozdrwiam wszyskich wymijanych w piątek i sobotę 24,25.08 w godz 21:00-01:45 i 03:00-8:00 na trasie Łódź-Kołobrzeg (autostrada Łódź-Poznań dalej Piła-Koszalin i z powrotem) zielona kiaa ceea'd uprzywilejowana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: około 4.45 godziny jazdy w jedną stronę i 14 fotek (tych co zdąrzyliśmy zobaczyć... w obie strony :d) ..........klocki do wymiany :mrgreen:
ps. szkoda Szopen że Cię nie było akurat w domu
Normalnie pirat drogowy pełną gębą :-PAMSTAFF pisze:... około 4.45 godziny jazdy w jedną stronę i 14 fotek (tych co zdąrzyliśmy zobaczyć... w obie strony :d) ..........klocki do wymiany :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no i jak zwykle nasi stróże prawa pojechali nie tam gdzie trzeba ..... AmberGold ma siedzibę w Gdańsku ........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:FOSS pisze:Normalnie pirat drogowy pełną gębą :-PAMSTAFF pisze:... około 4.45 godziny jazdy w jedną stronę i 14 fotek (tych co zdąrzyliśmy zobaczyć... w obie strony :d) ..........klocki do wymiany :mrgreen:
no i "ni mom" A8
Ładnie tam... ale chyba nie zdążyliście nacieszyć się widokami :roll:AMSTAFF pisze:Amber.... był ale ....Baltic :mrgreen: :mrgreen:
Ładne zdjęcia?... nikt Wam w Firmie raczej krzywdy nie zrobi chociaż różne słyszałem przypadki :-PAMSTAFF pisze:ps. zaczynają powoli schodzić fotoradary z tej wyprawy ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
nie no... chwilę na molo byliśmy ;-)FOSS pisze:Ładnie tam... ale chyba nie zdążyliście nacieszyć się widokami
Ładne! prawie jak lustrzanka Sony ;-) r-wóz jechał uprzywilejowany całą drogę także nie pożywią się na nas te Straże Gminne z Zachodnio-pomorskiego :mrgreen: . Swoją drogą to te fotopudła w tamtych rejonach to przesada! jeden za drugim...FOSS pisze:Ładne zdjęcia?... nikt Wam w Firmie raczej krzywdy nie zrobi chociaż różne słyszałem przypadki