Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Postanowiłem założyc ten temat zebyscie wpisywali co dzisiaj zrobiliście w swoich A8
Zaczne od siebie wymieniłem dzisiaj olej filtr i uszczelkę w skrzyni i wytrzepałem dywaniki z piachu :d
Zaczne od siebie wymieniłem dzisiaj olej filtr i uszczelkę w skrzyni i wytrzepałem dywaniki z piachu :d
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Kolego jak będziesz odbierał autko to dryndnij do mnie zrobimy mini spota Podjadę do Ustroniatutenhamon pisze:Dziś podładowałem aku ponieważ auto stoi już 3 tygodnie ,no i dolałem jeszcze 20-tke paliwka na wszelki wypadek. W srode autko jedzie na lawecie do Ustronia Morskiego na wymianę skrzyni.
No quattro no fun
-
- Super Klubowicz
Napisze co zrobiłem w ciągu ostatniego miesiąca
-hamulce brembo 6-tłoczkowe
-felgi 19 cali OZ ABT
-wymiana rozrżądu
-wymiana oleju
-dvd z możliwością odczytu z pendrive
-antena cb-radio-gsm-SIRIO
-wymiana żarówek postojowych na ledy
-światła do jazdy dziennej w lampie od halogenu
chyba wszystko koszt hmm lepiej nie pisać
-hamulce brembo 6-tłoczkowe
-felgi 19 cali OZ ABT
-wymiana rozrżądu
-wymiana oleju
-dvd z możliwością odczytu z pendrive
-antena cb-radio-gsm-SIRIO
-wymiana żarówek postojowych na ledy
-światła do jazdy dziennej w lampie od halogenu
chyba wszystko koszt hmm lepiej nie pisać
Było S8....
-
- Super Klubowicz
A ja dziś umyłem koła zimowe. Chciałem je wyważyć. Ale w serwisie ze względu na stan bieżnika, odmówili. Duży serwis, autoryzacja Continental. Przy okazji dowiedziałem się, że opony przy normalnej eksploatacji starczają na max 30 tys km! Bardziej na 20-25 tys km! :shock: Pamiętam jak zaczynałem jeździć samodzielnie autem, żywotność opony szacowano na 50-60 tys km.
8-)
8-)
ja ci powiem oponki może i starczą na 50-60 tyś ale w jakimś Fiacie Panda albo innym maluchu , w autach klasy A8 oponki szybko się kończą inna moc większe obciążenia itp. np. w motocyklach takich jak Suzuki GSXR 1000 które mają moc około 180 ps oponki nowe potrafią skończć swój żywot już przy 5-6 tyś :mrgreen: tylko w moto są ekstremalne obciążenia na tylnym kole przód starcza na troszkę dłużej
-
- Super Klubowicz