*** Spoty Warszawa*** - ogólny
-
- Super Klubowicz
Też tak myślę... tylko wstępnie nastawmy się na grilla bo na to spotkanie to umówimy się pewnie tak jakoś na 12-tą czy 13-tą tak aby złapać jeszcze jakiegoś słońca...saab pisze:Myśle że decyzje czy grill czy karty musimy podjąć dzień wcześniej będziemy mieli wiekszą szansę przewidzieć pogodę...
a jak pogoda w sobotnich zapowiedziach będzie słaba to odpuścimy grillowanie i spotkamy się tradycyjnie na gokartach o 16-tej czy 17-tej...
no chyba że umówimy się już na sztywno na godzinę 12:00 i tylko miejsce spotkania będzie zależne od pogody... jak "hiszpańskie lazuro" to plener i grill a jak "deszcze niespokojne" to gokarty ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Koledzy, ponieważ ewentualne spotkanie w plenerze jakiegoś większego entuzjazmu nie wywołało a pogoda jest jednak wątpliwa więc rozumiem, że tradycyjnie spotykamy się na gokartach.
Tak więc jutro zapraszam na Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Termin spotkania:
Niedziela, 30-09-2012r, godz. 16:00
Dla tych którzy jeszcze nie byli bądź zapomnieli poniżej kilka drobnych informacji nt. tego toru oraz mapka dojazdowa: RCW
Tak więc jutro zapraszam na Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Termin spotkania:
Niedziela, 30-09-2012r, godz. 16:00
Dla tych którzy jeszcze nie byli bądź zapomnieli poniżej kilka drobnych informacji nt. tego toru oraz mapka dojazdowa: RCW
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No szkoda... tym bardziej że pogoda już nem pewnie nie da później szansy na rodzinne grillowanie :-?lukas28 pisze:odpadam :-( nie dam rady z moim synkiem na szyi
Z drugiej jednak strony dobrze, że nie umówiliśmy się nad Wisłą bo dzisiaj z rana z TV dowiedziałem się, że dziś w Warszawie organizowany jest 34 maraton Warszawski... a trasa przebiega przez centrum, cały odcinek wzdłuż Wisły od Starówki aż do Mostu Siekierkowskiego, na Ursynów do Natolina, aleją KEN i Puławską i Ujazdowskimi do Alei Jerozolimskich i do Stadionu Narodowego...
ale będzie młyn :shock:
W ciągu dnia centrum lepiej omijać szerokim łukiem bo sporo ulic może być zablokowanych albo o zmienionej organizacji ruchu :-?
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Witam,
Ja wstępnie postaram się dotrzeć. Jednak mam propozycje dla zdecydowanych na spotkanie czy maja ochotęn trochę inną miejscówke.... wybieram się z znajomym na strzelnice imoglibyśmy umówić się tam. Polecam zobaczyć stronkę www.strzelnica9-tka.pl .
FOSS - brak obciążeń dla kręgosłupa....
Ja wstępnie postaram się dotrzeć. Jednak mam propozycje dla zdecydowanych na spotkanie czy maja ochotęn trochę inną miejscówke.... wybieram się z znajomym na strzelnice imoglibyśmy umówić się tam. Polecam zobaczyć stronkę www.strzelnica9-tka.pl .
FOSS - brak obciążeń dla kręgosłupa....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2012, 15:26 przez bart_zaw, łącznie zmieniany 1 raz.