Dekodowanie oraz sprawdzanie wyposażenia wg VIN
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Dekodowanie oraz sprawdzanie wyposażenia wg VIN
Witam.Kiedyś zarejestrowałem się na http://www.vagclub.pl/ . Ostatnio odwiedziłem ich i jest tam ciekawy temat Dekodowanie oraz sprawdzanie wyposażenia wg VIN. jeśli ktoś potrzebuje dokładnych danych o swoim autku to admin zaprasza i służy pomocą. ja odp .otrzymałem w 30 min. A tu podaję link do tematu http://www.vagclub.pl/viewtopic.php?f=261&t=2912. Broń boże nie jest to żadna reklama ,raczej forma uprzejmości i dostępu do danych o własnym aucie.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Innym sposobem jest telefon do ASO, rozkodowany vin i kody wyposażenia max 20min czekania Wiem bo niedawno dzwoniłem i miły Pan od strzała mi przeskanował i wysłał na e-maila.;-)
Jeśli ta stronka rozwinie się o funkcję podglądu historii serwisowania auta za free to będzie to ciekawsza alternatywa aniżeli ASO gdzie nie chcą takich informacji podawać osobom postronnym, np przy kupnie samochodu..
Jeśli ta stronka rozwinie się o funkcję podglądu historii serwisowania auta za free to będzie to ciekawsza alternatywa aniżeli ASO gdzie nie chcą takich informacji podawać osobom postronnym, np przy kupnie samochodu..
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 23:38 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Dzwoniłem do ASO Stalowa Wola:
Tomasz Wołoszyn
Doradca Klienta
GSM +48 797 025 017
t.woloszyn@autorud.pl
Tomasz Wołoszyn
Doradca Klienta
GSM +48 797 025 017
t.woloszyn@autorud.pl
Podziękowałkrzychu22.p1i pisze:Dzwoniłem do ASO Stalowa Wola:
Tomasz Wołoszyn
Doradca Klienta
GSM +48 797 025 017
t.woloszyn@autorud.pl
- tutenhamon
- Super Klubowicz
20 cz 30 min bez różnicy , ważne że ktoś życzliwy udostępni nam te dane . Ja osobiście kontaktowałem się przez pocztę ele. z 2-ma serwisami za każdym razem odsyłano mnie na inne działy kontakt telefoniczny do 1-go serwisu dzwoniłem 6 razy ,a pużniej bo teraz niema czasu , bo jestem zajęty, a zadzwoń pan do naszego mechanika , a mechanik za każdym razem ; nie mam czasu w tej chwili może pużniej . A.... ... takie serwisy.
U mnie w serwisie w Słupsku po paru telefonach straciłem cierpliwość. Pojechałem do nich i przy okazji kupowania części postanowiłem dowiedzieć się co nie co. Gdy spytałem się sprzedawcy o sprawdzenie wyposażenia to powiedział, że za chwilę podejdzie do mnie jakiś pan i mi w tej sprawie pomoże. Po 15minutowym czekaniu przy kasie, żeby zapłacić za części już się we mnie gotowało. Baba poszła sobie kawkę zrobić zostawiając 3 klientów w kolejce.tutenhamon pisze:20 cz 30 min bez różnicy , ważne że ktoś życzliwy udostępni nam te dane . Ja osobiście kontaktowałem się przez pocztę ele. z 2-ma serwisami za każdym razem odsyłano mnie na inne działy kontakt telefoniczny do 1-go serwisu dzwoniłem 6 razy ,a pużniej bo teraz niema czasu , bo jestem zajęty, a zadzwoń pan do naszego mechanika , a mechanik za każdym razem ; nie mam czasu w tej chwili może pużniej . A.... ... takie serwisy.
Po zapłaceniu kolejne 15 minut czekałem na tego wszechwiedzącego pana, który wkońcu się zjawił. Po spytaniu się go czy mi w tej sprawie pomoże powiedział, że ma dużo spraw na głowie i żebym przyszedł jutro. Miał koleś szczęście że ręce miałem zajęte, bo pewnie o własnych siłach do domu by nie wrócił. Masakra.
Jeżeli chodzi o dekodowanie VIN oraz sprawdzenie historii serwisowej to polecam gościa z A6 klub.pl , kontakt emailowy : comoaligato@wp.pl
Wszystkie formalności załatwia emailem , tanio i szybko.
Wszystkie formalności załatwia emailem , tanio i szybko.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Kiedyś robili to za darmo w vagclub.pl , a teraz możesz to szybko załatwić tutaj https://www.facebook.com/GetemPL . Pozdro .
tutenhamon pisze:Kiedyś robili to za darmo w vagclub.pl , a teraz możesz to szybko załatwić tutaj https://www.facebook.com/GetemPL . Pozdro .
dzięki za info już się skontaktowałem