Narty
Narty
Czy na tym forum jest jakiś narciarz?
Ja z racji tego że mieszkam w górach, spędzam na nartach ok. 70 dni w sezonie.
Mam parę stacji pod nosem (Palenica w Szczawnicy,Arena Jaworki, Kluszkowce), a do jednej to nawet spod domu zjadę na nartach, jest poniżej mojego domostwa :lol:
Ja z racji tego że mieszkam w górach, spędzam na nartach ok. 70 dni w sezonie.
Mam parę stacji pod nosem (Palenica w Szczawnicy,Arena Jaworki, Kluszkowce), a do jednej to nawet spod domu zjadę na nartach, jest poniżej mojego domostwa :lol:
Ja kiedyś śmigałem w góry 2 razy w roku... deski grane były obowiązkowo ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
hehe... po wielu perturbacjach sprzęd dla córki (dziewczeński :-P ) zakupiony, tak więc rodzina przygotowana, problem ze śniegiem .....
......... właśnie wróciłem z Białki , jak temperatura pozwoli to może zacznąna koniec następnego tygodnia naśnieżać
Na Chopoku było wielkie halo ... dziś miał ruszyć sezon ale od paru dni się powoli wycofywali ...
Tak, że czekamy na śnieg.
W planie ferie w Sromowcach 8-)
.......quattro też w pogotowiu, wyjazd na Bachledą od Jeziorska ....bezcenny :mrgreen:
PS: A i na quattro trasę też niedaleko ;-)
......... właśnie wróciłem z Białki , jak temperatura pozwoli to może zacznąna koniec następnego tygodnia naśnieżać
Na Chopoku było wielkie halo ... dziś miał ruszyć sezon ale od paru dni się powoli wycofywali ...
Tak, że czekamy na śnieg.
W planie ferie w Sromowcach 8-)
.......quattro też w pogotowiu, wyjazd na Bachledą od Jeziorska ....bezcenny :mrgreen:
PS: A i na quattro trasę też niedaleko ;-)
no i "ni mom" A8
-
- Super Klubowicz