Właśnie zerknąłem u siebie i mam ten sam kod.krzychu22.p1i pisze:Wg kodu wyposażenia mam 6XL
Ale przecież Ty nie masz S8. Mamy tylko te same roczniki.
No właśnie super to wygląda i fajna sprawa z tym ściemnianiem. Zależy mi na tym.krzychu22.p1i pisze:Mam takie same jak z allegro:D:D Nie są one błękitne tylko ciut ciemniejsze super sprawa i najważniejsze działają :lol: Moja 8 jest legalnie z 26 albo 28 grudnia 2000 ale napisałem 2001 bo ładniej wygląda. ;-)
Konkretny element wyposażenia w A8 jak i w S8 ma identyczny kod...Simone331 pisze:Właśnie zerknąłem u siebie i mam ten sam kod.krzychu22.p1i pisze:Wg kodu wyposażenia mam 6XL
Ale przecież Ty nie masz S8. Mamy tylko te same roczniki.
A ja myślałem, że te wkłady są tylko w S8. Znowu mnie wyposażenie zaskoczyło. :-DFOSS pisze:Konkretny element wyposażenia w A8 jak i w S8 ma identyczny kod...
niektóre elementy wyposażenia występują tylko w A8 a niektóre tylko w S8 a inne w obu modelach ale pod tym samym kodem kryje się zawsze ten sam element wyposażenia.
Odwracając tą samą sytuację... nie może się zdarzyć, że pod identycznym kodem w A8 jest coś innego niż w S8
Będę szukał tylko w komplecie z jednego auta i jak będzie blisko to pofatyguje się po nie osobiście i na miejscu sprawdzę w jakim są stanie.krzychu22.p1i pisze:Abyś tylko trafił na sprawne sztuki.