Audi A1 Quattro
Audi A1 Quattro
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
http://motokiller.pl/47739/Gymkhana-A1 filmik o tym A1
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Ech, spójrzcie na to trochę innymi kategoriami...
A1 to małe auto kompaktowe i czy chcemy czy nie to marki premium (AUDI, BMW, MB) walczą ostatnio właśnie w tym segmencie a także w segmencie SUV i wg. specjalistów automotive w najbliższych latach to właśnie w tych segmentach rozegra się walka między tą "świętą trójcą".
Co do samego auta... moim zdaniem A1 jest naprawdę fajne... sam sobie bym oczywiście nie kupił ale małżonce czy też córce jakby była w odpowiednim wieku już pewnie tak.
Mój kolega który sam jeździ A5 kupił małżonce białe A1 i dla niej (max 160cm wzrostu w kapeluszu) pasuje to auto jak ulał ;-)
A1 to małe auto kompaktowe i czy chcemy czy nie to marki premium (AUDI, BMW, MB) walczą ostatnio właśnie w tym segmencie a także w segmencie SUV i wg. specjalistów automotive w najbliższych latach to właśnie w tych segmentach rozegra się walka między tą "świętą trójcą".
Co do samego auta... moim zdaniem A1 jest naprawdę fajne... sam sobie bym oczywiście nie kupił ale małżonce czy też córce jakby była w odpowiednim wieku już pewnie tak.
Mój kolega który sam jeździ A5 kupił małżonce białe A1 i dla niej (max 160cm wzrostu w kapeluszu) pasuje to auto jak ulał ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
etam więcej fantazji i polotu mieć, kupić, ja chce sie tym przejechać
Piękno w parze z technologią.
aaaa weź nie marudź :-PApophis pisze:A pomarudze jeszcze i powiem że do pobawienia sie to lepsze są
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-