![]() |
![]() |
![]() |
Jaka u was dziś pogoda w regionie?
Heheheheeee, to ja albo mam silniejszą wolę... albo bardziej boję się żony... albo po prostu mam większego lenia....Szopen pisze:Kołobrzeg - od godziny 19 pada z 20cm napewno przybyło białego puchu. quattro choroba mnie dopadała wstałem o 1 w nocy ubrałem się i pojechałem troche bokami po rondach pojeździć :lol:
w każdym razie jak widziałem jak sypie to też miałem ochotę ubrać się w środku nocy... ale jednak sobie darowałem...
zaległości odrobiłem dziś z rana - pomogłem "odśnieżyć" plac pod dużym centrum handlowym...
inni kierowcy wyglądali na lekko zszokowanych :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, 19:41 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Małe ''odśnieżanko''nikomu jeszcze nie zaszkodziło :mrgreen: w moim mieście też tak reagują :shock:
[ Dodano: 2012-02-15, 19:28 ]
Okolice Choszczna sypie przez cały dzionek teraz tez tylko mniej intensywnie tęp 1na +sie. Na nieodśnieżanych drogach błoto pośniegowe a pod nim ubity śnieg czyli lód .Ślisko :!:
[ Dodano: 2012-02-15, 19:28 ]
Okolice Choszczna sypie przez cały dzionek teraz tez tylko mniej intensywnie tęp 1na +sie. Na nieodśnieżanych drogach błoto pośniegowe a pod nim ubity śnieg czyli lód .Ślisko :!:
Moja spała i nic nawet nie wiedziała :diabel:FOSS pisze:Heheheheeee, to ja albo mam silniejszą wolę... albo bardziej boję się żony... albo po prostu mam większego lenia....Szopen pisze:Kołobrzeg - od godziny 19 pada z 20cm napewno przybyło białego puchu. quattro choroba mnie dopadała wstałem o 1 w nocy ubrałem się i pojechałem troche bokami po rondach pojeździć :lol:
w każdym razie jak widziałem jak sypie to też miałem ochotę ubrać się w środku nocy... ale jednak sobie darowałem...
zaległości odrobiłem dziś z rana - pomogłem "odśnieżyć" plac pod dużym centrum handlowym...
inni kierowcy wyglądali na lekko zszokowanych :mrgreen:
Rano u znajomych przed firmą dostałem pozwolenie na "odśnieżenie" :lol:
No quattro no fun 

- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon