Ale dzięki temu, świeżo umyte i nawoskowane autko się nie ubrudzi :mrgreen:FOSS pisze:A w stolicy od rana słońce jak drut...... i mroźny wiatr i -5°C na termometrze :evil:
Jaka u was dziś pogoda w regionie?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
co jak co ale dziś nieżle dało do gara, ja lubie zime bo wiadomo poślizgi :mrgreen: :mrgreen: , ten śnieg nie zamierza przestać padać, dziś droga z torunia do brodnicy , no masakra poprostu żywy lód , ciężko ustać a co dopiero jechać, wypadek na wypadku. naszczęście ja w firmowym wozie wv 4x4 dało rade, współczuje tym co na ośkach jeżdżą
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
Dziś masakra..... jak na złość cały dzień miałem gonitwę i latanie po mieście......
noi jeszcze z wieczora na drugą stronę miasta przez Janki, Magdalenkę i Piaseczno - mać.... ale szklanka :wpale:
Jak ja się cieszę, że nie założyłem letnich...... na takim lodzie miałbym dzisiaj chyba z setkę okazji aby wywinąć niezłego orła :evil:
WIOSNO PRZYBYWAJ :!:
noi jeszcze z wieczora na drugą stronę miasta przez Janki, Magdalenkę i Piaseczno - mać.... ale szklanka :wpale:
Jak ja się cieszę, że nie założyłem letnich...... na takim lodzie miałbym dzisiaj chyba z setkę okazji aby wywinąć niezłego orła :evil:
WIOSNO PRZYBYWAJ :!:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Apropos zimowej aury i jazdy po lodzie.... tu ciekawy test:
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/ ... cia-i-film#
http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/ ... cia-i-film#
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
3-miasto od 2 dni zamiecie i zawieje śnieżne ( -3 ) :mrgreen:
Fajnie się jeździ :mrgreen:
Fajnie się jeździ :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Dziś w Rybniku piękne słońce cały dzień. Nawet wiatr nie szalał w związku z czym było bardzo ciepło i przyjemnie. Nic tylko się opalać. Ale żeby nie było tak kolorowo to ubiegłej nocy śnieg spadł. A ja już na letnich laczkach w tamtą noc do pracy jechałem. Powiem tylko że podziwiam tych którzy chwalą się ze całą zimę na letnich jeżdżą, bo to była katastrofa a nie jazda.