SenatorS8 pisze:
Judo rozbawiles mnie,nie żebym był na kase przerwy czy coś ale postapiles jak typowy oszczędzający Polak.Tak oszczedzil że doplacil i ma gorsza jakość za większą kasę Wydales 410 zł na materiał i toczenie plus swój czas na dojazdy po to i tamto.Niewiem po ile u ciebie godzina pracy ale wnioskuję że że kolejne 300 dolozyles.Mnie pytałeś o dystanse i 390 zł to jak napisałeś stanowczo za drogo było.
Gdzie sens gdzie logika.
Nie mam urazu do ciebie twoje auto i twoje decyzje.
Ps Tak wiem tylne też.dorobiles ale one są tak banalne w robieniu że z materiałem nawet 50 zł by nie kosztowały
Po co tarcze toczyles?
Kolego SenatorS8 ,
1. Po pierwsze napisałem tak :
"Witam
Cena jednak dla mnie zbyt wysoka jak na 2 szt dystansy, ale dziękuje za informacje
Pozdrawiam
Michał "
2.Po drugie to dumny jestem z tego , że jestem polakiem i to ja decyduje na co,za co i komu płace...
3.Po trzecie dystanse nie są gorszej jakości, kompletnie nie rozumiem skąd to stwierdzenie, dobry tokarz zrobi to bez problemu, a bicie spowodowane było tylko i wyłącznie nieprecyzyjnym zwymiarowaniem z mojej strony dwóch długości stożka piasty
4.Po czwarte koszt wykonania takich dystansy na przód aluminiowych to ok. 200 zł z materiałem ( ja owszem zapłaciłem więcej za materiał bo potrzebowałem auto na sobotę i tylko jedna hurtownia w łodzi była otwarta )
5. Po piąte nie uważam czas za stracony , bo pokazałem synowi jak działa tokarka i spędziłem z nim miło czas jak ojciec z synem
6. Po szóste tarcze toczyłem, żeby były PRZETOCZONE
Ave