Dwa projekty bo jak zrobię takie RS8 to nie wiem czy będzie to auto do jazdy na codzień. Wprawdzie dzisiaj moje S8 też stoi pod domem bo w pracy poruszam się służbówką ale takiego RS8 żonie na pewno nie dam a tak miałaby fajne kombi ale wolnnossące które trochę trudniej popsuć niż jakieś turbo.Iceman pisze:I to jest jak najbardziej słuszna koncepcja popieram. :mrgreen:FOSS pisze:Dokładniej rzecz biorąc mam w planach (...)
Czyli wychodzi, że chcesz 2 projekty machnąć.
Miałęm okazję pośmigać RS6 C5 i zakochałem się w nim od "pierwszego wejrzenia"... a to było tylko fabryczne 450KM...Iceman pisze:No S8 550KM robi robotę straszną.
jakbym zrobił tego swapa to wszystkie logo miałby ordynarnie i bezwstydnie RS8...
wiem że połowa Audimaniaków miał by z tego polewkę a tymczasem... ja miałbym polewkę z nich bo nie wiedzieliby co to ma pod maską :mrgreen:
40kpln??... to raczej optymistyczna wersja ;-)Iceman pisze:Ciekawe w jakich kosztach da się to zamknąć bo też się nad tym zastanawiałem.
Jak ja liczyłem to ok. 40kzł wyjdzie. ;-)
Samo sprawne RS6 z rocznika '02-'04 to coś około 80kpln a znalezienie egzemplarza wartego grzechu też nie jest łatwe (już dwa razy przymierzałem się do zakupu i kilka już obejrzałem ale ich stan lub historia budziły wątpliwości)...
do tego dochodzi cały swap w obu + ewentualne naprawy aby po złożeniu wszystko było igiełką...
więc jak na razie pozostawiam to w sferze fantazji :-P