Gdzie ubezpieczyć A8 - co polecacie?
juz ci mówie
szkoda = gotówka nie dać się zrobić w jakies naprawy serwisowe i biadolenie ze ew zmieni sie cos pan pozniej bo całka bedzie raz dwa , bez amortyzacji , do tego upewnij sie czy nie ma amortyzacji z tytułu "za wiek auta " mi doliczyli amortyzacvje ktora wykupilem ....
wycena na oryginalnych częściach (zawsze geje coś i tak urwą ale to jest bezprawne )
wysoka wartość pojazdu a nie jakies dyrdymaly ew . negocjacje po wycenie rzeczoznawcy
przypilnowac zdjęć pomiarów blachy i wysokosci bieznika no chyba ze macie np slabe gumy albo cos...
szkoda = gotówka nie dać się zrobić w jakies naprawy serwisowe i biadolenie ze ew zmieni sie cos pan pozniej bo całka bedzie raz dwa , bez amortyzacji , do tego upewnij sie czy nie ma amortyzacji z tytułu "za wiek auta " mi doliczyli amortyzacvje ktora wykupilem ....
wycena na oryginalnych częściach (zawsze geje coś i tak urwą ale to jest bezprawne )
wysoka wartość pojazdu a nie jakies dyrdymaly ew . negocjacje po wycenie rzeczoznawcy
przypilnowac zdjęć pomiarów blachy i wysokosci bieznika no chyba ze macie np slabe gumy albo cos...
bądź sobą, wariatów też lubią
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Panowie szybkie pytanie cholerka wyszlo mi ubezpieczenie 3marca wczoraj dopiero sprawdzilem dowod a tu zonk, jade dzis ubezpieczyc
moje pytanie:
mialem ubezpieczone w inter risku czy teraz od 3 marca z automatu sie przedluzylo czy teraz nie ma jak dawniej ze trzeba bylo wypowiadac umowe ubezpieczycielowi i ubezpieczenie samo wygasa ?
moje pytanie:
mialem ubezpieczone w inter risku czy teraz od 3 marca z automatu sie przedluzylo czy teraz nie ma jak dawniej ze trzeba bylo wypowiadac umowe ubezpieczycielowi i ubezpieczenie samo wygasa ?
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
ok Panowie ustawa jakas czy tam rozprzadzenie zniosla tą powaloną ciągłość ubezpieczen wiec jesli wyszlo Ci ubezpieczenie a Ty przeoczyles tzn ze jezdzisz bez ubezpieczenia
LIBERTY OC NA ROK 457 ZŁ zero zniżek z racji że auto na narzeczoną
LIBERTY OC NA ROK 457 ZŁ zero zniżek z racji że auto na narzeczoną
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- stillbadboy
- Super Klubowicz
wiem wiem Panowie czytalem kary od 600 chyba do 5000zl, kurka blaszka mam nadzieje ze bedzie ok dobrze ze w dowod popatrzylemGabriel pisze:No tak jest że się odnawia co roku, ale jak nabyłeś ubezpieczenie z pojazdem, to wówczas się nie odnowi, musisz o sam zrobić a następne lata już jak zawsze.
Tak jak Apophis, pisze. Fundusz gwarancyjny czuwa nad ciągłością ubezpieczenia i z tego co wiem są drodzy
ja sprawdzałem w internecie w PROAMIE wyskoczyła mi śmieszna cena wartości auta 39000 zł śmiech na sali z możliwością podniesienia do 44000 . skąd oni biorą takie niskie ceny za nasze a8 . Rocznik mojego auta to 2005
W PZU od ceny 65000zł cena auta oc wyszlo niecałe 500 zl a ac około 2500zł
Musze jeszcze zadzwonić do ERGO Hestia tam od 2 lat ubezpieczam wszystkie auta bo wychodzilo najlepiej .
W PZU od ceny 65000zł cena auta oc wyszlo niecałe 500 zl a ac około 2500zł
Musze jeszcze zadzwonić do ERGO Hestia tam od 2 lat ubezpieczam wszystkie auta bo wychodzilo najlepiej .
W ergo hestii udało mi się wynegocjować zaj.... cenę . Stała wartość auta , pakiet serwisowy, zero wkładu własnego OC AC NW Asistans . Wartość auta 69000zł bez gazu (mogę teraz podnieść wartość auta po dołożeniu gazu) dodatkowa zniżka za ubezpieczenie mieszkania. csłość z mieszkaniem wyniosła mnie około 2000zł za to że płaciłem gotówką moja pani agent opuścila mi jeszcze 150 zl więć można . Dodam tylko że miałem wcześniejsze auto ubezpieczone w tej firmie i nie było żadnych problemów z wyplata kasy .