[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Aj moj błąd, zrobiłem zdjecie nie tej grupy co trzeba.krzychu22.p1i pisze:Ile masz na wolnych w bloku 93 kratka 3 i 4? Na logu widać -6 i -10 pod delikatnie podniesionymi obrotami
W bloku 90 bank 1 nastawnik troszkę za mało się wyciąga i masz tylko 20st, drugi jest ok. Rozrząd będziesz miał lekko do poprawy bo około 1 ząbek.
W logu 93 na wolnych mam -6 i -10.
Czyli ten ktory sie malo wyciaga moze byc do wymiany czy jest opcja ze drugi tez stuka?
Mozna to okreslic ktory jest do wymiany? lewy prawy?
rozrzad robilem po zakupie, moze cos zle poskladali, beda wyciagac nastawnik to powiem zeby ustawili jak trzeba.
Przecież widać, że to nie problem z nastawnikiem...preston81 pisze:skorzystaj z gwarancji
Pisałeś gdzieś przecież, że wychyla Ci się na 21 Poza tym na drugim mam 17, więc o co chodzi? W 3.7 w D3 nastawniki faktycznie wychylają się o 13 stopni (wg SSP 282 w silniku BFL), ale nie mogę znaleźć informacji o starszych modelach.Apophis pisze:Nie wiem czy 3.7 tak ma ale nie trza loga dynamicznego by sprawdzić wychył nastawnika. Mój ma dokładnie te sama wartośc zgodną z tym silnikiem.
W moim sie nie wychylał bo nie logowałem go-logowałem kilka innych ósemek w okolicy to pewnie o tamto chodziło.
Trza jednoznacznie ustalić o ile się ma wychylać w 3.7 bo na 80% 10stopni mniej jak w 4,2 jesli cos pokazuje inaczej to jest be.
No ale nastawników do 3.7 w zamienniku nie ma i jesli ktos jak jeden nasz kolega w D3 miał zamienniki to nie beda pracowały dobrze i tak tez byo.
Trza jednoznacznie ustalić o ile się ma wychylać w 3.7 bo na 80% 10stopni mniej jak w 4,2 jesli cos pokazuje inaczej to jest be.
No ale nastawników do 3.7 w zamienniku nie ma i jesli ktos jak jeden nasz kolega w D3 miał zamienniki to nie beda pracowały dobrze i tak tez byo.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz