Mają konto na FB, napisałem prywatną wiadomość i dostałem odpowiedź. Podobno można też telefonicznie sprawdzić tylko nie znam numeru bo tej opcji nie próbowałem. https://www.facebook.com/MotulPolskaadrian949 pisze:Pod jaki adres e-mail wysyłałeś zapytnie?krzychu22.p1i pisze:Po zakupieniu oleju zrobiłem zdjęcia, spisałem numer z czołowej strony bańki (pod naklejką jest numer nadrukowany) i wysłałem te dane do motula w celu weryfikacji. Przyszło potwierdzenie, że jest to oryginał więc nie ma co trząść portkami. ;-) Nie zapomnij o filtrze oleju :-P
[D2 4.2PB ] Jaki olej silnikowy polecacie?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Moje dotychczasowe pewne źródło wyschło...kolega mi przywoził ori Fuchsa Titan GT pro 5W30 i do drugiego auta podobny minerał. W tym roczku będę sobie nabywał oleum w moim Niemieckim miejscu zamieszkania no a tam raczej mają oktutenhamon pisze:Apophis, To podaj chociaż namiar na to pewne żródło ;-) .
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Powiem tak lektura jest bardzo długa ,mnóstwo użytkowników różnie się wypowiada .Ja zalałem Castrola Magnatek 10/W40 i zalewam go kolejny raz oczywiście Niemiecki a nie z beczki ,zakupione 10 l starcza mi na cały rok a nawet zostaje i zużywam go do piły łańcuchowej do smarowania łańcucha . Już 4-ta wymiana i silnik pięknie pracuje .
nie wiem czy zostawić 10w40 jak był lany od nowości czy przejść na syntetyk jak niektórzy radzą ..silnik ma 252k teraz i żadnych wycieków nie ma ,jeżdzony był raczej spokojnie bo kupiłem go od starszego pana w szwajcarii jedynego własciciela, dodam jeszcze że wymiany były robione w amag automobil co 10k regularnie zapomniałem nazwę oleju co był lany ale jakaś dziwna mało znana
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz