[D2 FL ALL ] Chinczyk z androidem test
Jak wygląda sprawa sterowania wzmacniaczami? Albo chociaż jednym? Można coś podpiąć?
Można zainstalować TomTom'a jak na telefonie?
W przypadku szyb Thermo Control trzyma sygnał GPS?
Byłbym wdzęczny jakby ktoś uraczył mnie odpowiedzią, bo stoję przed wyborem takiego chinola a Alpine które funkcjami nie dorasta mu do obudowy niestety...
Można zainstalować TomTom'a jak na telefonie?
W przypadku szyb Thermo Control trzyma sygnał GPS?
Byłbym wdzęczny jakby ktoś uraczył mnie odpowiedzią, bo stoję przed wyborem takiego chinola a Alpine które funkcjami nie dorasta mu do obudowy niestety...
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
bybus pisze:Czesc, a masz może jakieś uwagi do dzialania tego sprzętu? Znalazłem na forach trochę informacji o problemach i poprawionym oprogramowaniu:puzzel1 pisze: Multimedia odtwarza jakie tylko istnieją. Dźwięk czyściutki, bardzo mocny, wbudowany korektor, ustawień predefiniowanych typu rock, soul, classic itd o ile mnie pamięć nie myli 10 i do tego jedenasto kanałowy korektor do ustawienia pod siebie. Zegarek raczej nie jest zdziwieniem ale już stoper i budzik moim zdaniem tak. O ile ktoś posiada kierownicę wielofunkcyjną można zaprogramować przyciski, wiem że np w Golfach z tego typu kombajnach to działa. Do tego kupa ustawień, na razie radio powoli poznaję.
Ceny na aliexpresie w tej chwili od 375 d0 630 $.
- problem z glosnoscia przy przelaczaniu sie miedzy aplikacjami
- tuner FM gubi stacje i zaczyna wyszukiwac pomimo silnego sygnalu
- zaklocenia spowodowane zlym umiejscowieniem anteny wifi
- problemy z bluetooth: po wyjsciu z auta i powrocie po kilku minutach telefon nie chce ponownie sie polaczyc
- predkosc pokazywana przez GPS jest nieprawidlowa
- radio nie zapisuje nazwy stacji tylko czestotliwosc
https://www.roadnav.com/forum/bug-report
Nie wiem ile z tych rzeczy pojawia sie w Twoim modelu.
Czy instalacja w aucie z subwooferem jest bezproblemowa - tzn. nie trzeba przerabiac wtyczek, koncowek?
Czy mozna podpiac antene GPS ktora mam juz zainstalowana na tylnej klapie?
Czy zmieniarka CD wspolpracuje z tym wynalazkiem?
Zainteresowal mnie ten model: aliexpress
poniewaz ma mozliwosc podlaczenia modemu 3/4G na USB i cena calkiem przystepna...