A jaki on tam rzadszy? ...ta różnica to tylko na papierze jest widocznaCINEK pisze:Dani to ja wiem, tyle że jakie skutki niesie za sobą taka zmiana na rzadszy olej ?
A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
no teraz toś dał Panie to skoro nie ma różnicy to po jaki czort dopłacać te 150zł jak to tylko " markieting " Jeśli jest jakaś różnica np. w rozruchu czy tam ogólnej pracy silnika to mogę i 200zł dopłacić...tylko pytanie czy warto ??? "bo skoro nie widać różnicy .... "danishow pisze:A jaki on tam rzadszy? ...ta różnica to tylko na papierze jest widoczna
to nie jest zwykły napęd...to
Nie marketing CINEK a skład chemiczny, którego gołym okiem nie zobaczysz, dlatego napisałem "na papierze" ...inna gęstość, lepkość oleju przy danej temperaturze. Z resztą co tu pisać, w necie w uj artykułów na ten tematCINEK pisze: to skoro nie ma różnicy to po jaki czort dopłacać te 150zł jak to tylko " markieting "
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Kupuje 2 takie zestawypreston81 pisze:ja mam kontakt z gosciem ktory pracowal dlugo jako chemik w przemysle motoryzacyjnym wlasnie przy olejach stad tez leje to co leje Lechu a ty wlewasz tylko 6l ? to ile cie wymiana oleju wychodzi ?
Bracie co to za olej ?krzychu22.p1i pisze:Lechu, za 140zł mam 10l oleju Zaleje v8 a reszte daje bratu..