![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Super Klubowicz
a ja troche sie dziś napracowałem, w pierwszej kolejności na stół operacyjny trafiło tylne siedzisko bo ciągle wywalało błąd poduszek, po dość powarznej operacji ściągnięcia skury okazało sie że poprostu kostka nie łączyła :roll: na drugi plan poszło naprawienie oświetlenia, po sprawdzeniu bezpieczników i mikrostyku mój typ padł na układ który znajduje sie w pompce od centralnego, i słusznie bo przepaliła sie jedna ze ścieżek, teraz wszystko lata az miło :mrgreen: :lol:
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
- Szopen
- Forum Audi A8
- FOSS
- Super Klubowicz
Ja dzisiaj ogarnąłem elektryczny hamulec postojowy... pod koniec roku wysypał mi się drugi silnik i na FISie musiałem oglądać duży czerwony wykrzyknik... wreszcie jest cisza i spokój.
Ale jak na złość przestała mi się otwierać klapa bagażnika... noi znowu robota czeka... tylko czasu brak :evil:
Jak nie urodzaj to przemarsz wojsk radzieckich
ale i tak ją kocham :lol:
Ale jak na złość przestała mi się otwierać klapa bagażnika... noi znowu robota czeka... tylko czasu brak :evil:
Jak nie urodzaj to przemarsz wojsk radzieckich

ale i tak ją kocham :lol:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- wolek
- Super Klubowicz
było by zbyt nudno i jak by nic się nie działo. ja dziś skończyłem walkę z turbawkami bo się stroić nie chciały i różnie dmuchały. 2 miechy z nimi walczyłem.
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
- daro72
- Super Klubowicz
Ja dziś wymieniłem dmuchawę nawiewu bo zaczęła chodzić jak diesel. W końcu nastała błoga cisza. Ale niema tak dobrze muszę zacząć walczyć z zamkiem klapy bo gubi powietrze. Wymiana siłownika klapy pewno mnie nie ominie. Bo jak zajrzałem to gomka na nim przeparciała. Chyba, że macie na nią jakiś patent.
Dążenie do doskonałości.
- Gabriel
- Super Klubowicz
Hej kolegodaro72, a ta wymiana dmuchawy to skomplikowana i czasochłonna? Bo też bym musiał, czasami mi piszczy że aż uszy zatykać, a czasami cisza. Zabieram się za to, ale kompletnie nie wiem jak podejść do tego. Może jakieś delikatne streszczenie (tu lub w innym temacie byś wrzucił, albo pw) byłbym wdzięczny.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Na spokojnie w godzinkę się uwiniesz. Wykręcasz, odpinasz, musisz potem dobrze włożyć i przykęcić. Potem podpięcie poskładanie i wielka radość. Aha, nic na siłę! Niektóre śrubki lubią podrdzewieć i możesz mieć problemy z odkręceniem. Trzeba popsikać odrdzewiaczem, albo troszkę nafty strzykawką polać i pójdzie.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz