Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
a ja troche sie dziś napracowałem, w pierwszej kolejności na stół operacyjny trafiło tylne siedzisko bo ciągle wywalało błąd poduszek, po dość powarznej operacji ściągnięcia skury okazało sie że poprostu kostka nie łączyła :roll: na drugi plan poszło naprawienie oświetlenia, po sprawdzeniu bezpieczników i mikrostyku mój typ padł na układ który znajduje sie w pompce od centralnego, i słusznie bo przepaliła sie jedna ze ścieżek, teraz wszystko lata az miło :mrgreen: :lol:
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
Ja dzisiaj ogarnąłem elektryczny hamulec postojowy... pod koniec roku wysypał mi się drugi silnik i na FISie musiałem oglądać duży czerwony wykrzyknik... wreszcie jest cisza i spokój.
Ale jak na złość przestała mi się otwierać klapa bagażnika... noi znowu robota czeka... tylko czasu brak :evil:
Jak nie urodzaj to przemarsz wojsk radzieckich
ale i tak ją kocham :lol:
Ale jak na złość przestała mi się otwierać klapa bagażnika... noi znowu robota czeka... tylko czasu brak :evil:
Jak nie urodzaj to przemarsz wojsk radzieckich
ale i tak ją kocham :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
było by zbyt nudno i jak by nic się nie działo. ja dziś skończyłem walkę z turbawkami bo się stroić nie chciały i różnie dmuchały. 2 miechy z nimi walczyłem.
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Ja dziś wymieniłem dmuchawę nawiewu bo zaczęła chodzić jak diesel. W końcu nastała błoga cisza. Ale niema tak dobrze muszę zacząć walczyć z zamkiem klapy bo gubi powietrze. Wymiana siłownika klapy pewno mnie nie ominie. Bo jak zajrzałem to gomka na nim przeparciała. Chyba, że macie na nią jakiś patent.
Dążenie do doskonałości.
Hej kolegodaro72, a ta wymiana dmuchawy to skomplikowana i czasochłonna? Bo też bym musiał, czasami mi piszczy że aż uszy zatykać, a czasami cisza. Zabieram się za to, ale kompletnie nie wiem jak podejść do tego. Może jakieś delikatne streszczenie (tu lub w innym temacie byś wrzucił, albo pw) byłbym wdzięczny.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Na spokojnie w godzinkę się uwiniesz. Wykręcasz, odpinasz, musisz potem dobrze włożyć i przykęcić. Potem podpięcie poskładanie i wielka radość. Aha, nic na siłę! Niektóre śrubki lubią podrdzewieć i możesz mieć problemy z odkręceniem. Trzeba popsikać odrdzewiaczem, albo troszkę nafty strzykawką polać i pójdzie.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz