Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
A ja dla odmiany dzisiaj wymieniłem :
-łączniki stabilizatora ( przód )
-gumy stabilizatora ( przód )
-tarcze hamulcowe BOSCH ( przód )
-klocki hamulcowe ( przód )
-łączniki stabilizatora ( przód )
-gumy stabilizatora ( przód )
-tarcze hamulcowe BOSCH ( przód )
-klocki hamulcowe ( przód )
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Miałem to samo w pierwszym tygodniu po kupnie auta, nawet tutaj na forum się żaliłem :-( Niestety, zwykle zazdrość wyraża się chęcią zniszczenia czegoś co ma ktoś inny.. :wpale:pb41ns pisze:może nie ja ale jakiś sku... syn porysował mi klape od bagażnika, no łeb bym urwał :evil:
malowanie się szykuje :-x
Ja przed wczoraj zmienilem gumki stabilizatora troszke obnizylem przod jeszcze i przyspawalem metal do rury wydechowej bo gdzies ktos zaczepil i sie oderwal :-)) dzisiaj czeka mycie i pielegnowanie :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Ja dzisiaj znowu jadę ze ślubem więc wczoraj i przedwczoraj latałem na szmacie jak młody.
A podczas czyszczenia znalazłem na przedniej szybie 3 ślady po kamieniach - następna wymiana się szykuje :evil:
A podczas czyszczenia znalazłem na przedniej szybie 3 ślady po kamieniach - następna wymiana się szykuje :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ja dziś zostałem zmuszony do wymiany węża spływu paliwa z listwy. Strzelił przy zakuciu.
Jechałem to ludzie palcami na mnie pokazywali a ja nie wiedziałem co się dzieje, aż nie poczułem mega smrodu paliwa w samochodzie. Wysiadłem i zobaczyłem wodospad pod samochodem. Wyciagnąłem bezpiecznik z pompy paliwa, dojechałem do sklepu, kupiłem wąż i 2 cybanty a następnie wymiana w garażu. Po wszystkim na BP zatankować, bo wypompowałem 1/3 baku w mgnieniu oka :-?
Jechałem to ludzie palcami na mnie pokazywali a ja nie wiedziałem co się dzieje, aż nie poczułem mega smrodu paliwa w samochodzie. Wysiadłem i zobaczyłem wodospad pod samochodem. Wyciagnąłem bezpiecznik z pompy paliwa, dojechałem do sklepu, kupiłem wąż i 2 cybanty a następnie wymiana w garażu. Po wszystkim na BP zatankować, bo wypompowałem 1/3 baku w mgnieniu oka :-?
Gabriel pisze:Ja dziś zostałem zmuszony do wymiany węża spływu paliwa z listwy. Strzelił przy zakuciu.
Dobrze, że nie zapaliło się paliwo.