![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
A ja dla odmiany dzisiaj wymieniłem :
-łączniki stabilizatora ( przód )
-gumy stabilizatora ( przód )
-tarcze hamulcowe BOSCH ( przód )
-klocki hamulcowe ( przód )
-łączniki stabilizatora ( przód )
-gumy stabilizatora ( przód )
-tarcze hamulcowe BOSCH ( przód )
-klocki hamulcowe ( przód )
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Miałem to samo w pierwszym tygodniu po kupnie auta, nawet tutaj na forum się żaliłem :-( Niestety, zwykle zazdrość wyraża się chęcią zniszczenia czegoś co ma ktoś inny.. :wpale:pb41ns pisze:może nie ja ale jakiś sku... syn porysował mi klape od bagażnika, no łeb bym urwał :evil:
malowanie się szykuje :-x
Ja dzisiaj znowu jadę ze ślubem więc wczoraj i przedwczoraj latałem na szmacie jak młody.
A podczas czyszczenia znalazłem na przedniej szybie 3 ślady po kamieniach - następna wymiana się szykuje :evil:
A podczas czyszczenia znalazłem na przedniej szybie 3 ślady po kamieniach - następna wymiana się szykuje :evil:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ja dziś zostałem zmuszony do wymiany węża spływu paliwa z listwy. Strzelił przy zakuciu.
Jechałem to ludzie palcami na mnie pokazywali a ja nie wiedziałem co się dzieje, aż nie poczułem mega smrodu paliwa w samochodzie. Wysiadłem i zobaczyłem wodospad pod samochodem. Wyciagnąłem bezpiecznik z pompy paliwa, dojechałem do sklepu, kupiłem wąż i 2 cybanty a następnie wymiana w garażu. Po wszystkim na BP zatankować, bo wypompowałem 1/3 baku w mgnieniu oka :-?
Jechałem to ludzie palcami na mnie pokazywali a ja nie wiedziałem co się dzieje, aż nie poczułem mega smrodu paliwa w samochodzie. Wysiadłem i zobaczyłem wodospad pod samochodem. Wyciagnąłem bezpiecznik z pompy paliwa, dojechałem do sklepu, kupiłem wąż i 2 cybanty a następnie wymiana w garażu. Po wszystkim na BP zatankować, bo wypompowałem 1/3 baku w mgnieniu oka :-?
Gabriel pisze:Ja dziś zostałem zmuszony do wymiany węża spływu paliwa z listwy. Strzelił przy zakuciu.
Dobrze, że nie zapaliło się paliwo.