Jaka u was dziś pogoda w regionie?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Taaaa... pogoda ładna, nie powiem, za dnia w T-shirt'cie i nawet w krótkie gacie można byłby jeszcze wskoczyć ale.... auto wciąż jakieś takie przybrudzone chociaż myłem w niedzielę przez naszym Nürburgringdanishow pisze:auto już kilka dni czyste
Masakra z tymi myjniami w DE, machasz kijem a brud nie znika.... chyba trzeba jakąś gąbkę z sobą wozić i jeszcze tym brudem poruszać bo co jak co ale myjki tutaj mają jakieś słabe
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Cięgle się łudzę, że znajdę wreszcie taką na której pomacham kijem i wyjadę czystym.Apophis pisze:FOSS, Ty nie wiesz że na myjkach niemieckich stracisz 5,10,15 euro a auto dalej brudne?
Niestety, srebrny może i da radę umyć ale czarna perła jest zdecydowanie bardziej wymagająca.
Ostatni raz jak myłem auto z wiaderka to było chyba jakieś 20 lat temu a samochód (jego lakier) miał kompletnie w D czym ja to robię.Apophis pisze:Wiaderko,gabka,szampon i 5l wody to zestaw obowiązkowy. do tego 2,3 euro na wstepne i docelowe opłukanie i tyle w temacie. Po myjce wosk
Teraz to ja nie wiem czy ja to w ogóle potrafię
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
preston81 pisze:albo zmienić kolor auta na bardziej męski np srebrny czarny to dla rozenek i jej sposobow na sprzątanie hehehe
Odliczaj, odliczajpreston81 pisze:no odliczam na ten hejt co tu poleci zaraz na mnie :D:D
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-