części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kobiety ??!!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
pepi
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pepi » 18 kwie 2015, 22:58

no ja wiem tylko mój chłopak ma 14 lat i on już wiele czai i w tym jest problem
było by łatwiej jak by miał 2

Gość

Post autor: Gość » 18 kwie 2015, 23:20

Paweł moja matka została ze mna gdy tatus poszedł do starej i brzydkiej urwy...CIezko było ale sie ułozyło.

Nie jesteś facetem co sobie nie umie radzic to juz widac przez ten czas co cie czytam :)

Wpadaj na zlota jakoś chociaz z namiotem i młodym i zobaczysz że klub cie wspiera :)

speedanad
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: speedanad » 18 kwie 2015, 23:21

było by trudniej, dwu latek robił jeszcze w pampresy, nie mówił co go boli, płakał po nocach, nie rozumiał dlaczego nie ma mamy, idąc do pracy o 6 ranu, musiała przychodzić opiekunka, ciężko taką znaleźć. A chłopak 14 lat rozumie już co i jak, musisz mówić mu często że go kochasz, zapewniać mu rozrywkę, przyjdzie czas że sam będzie chciał cię z jakąś zeswatać, wiem że teraz nie jest ci łatwo bo sam to przerabiałem, ale będziesz jeszcze szczęśliwy.

Gość

Post autor: Gość » 18 kwie 2015, 23:38

Najgorsze jest to że wy 40stki jeszcze nie macie a juz....

emdzej
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: emdzej » 19 kwie 2015, 01:27

Panowie, jestem z wami.... Mimo że "tylko" rozwodnik po drugim ślubie...

speedanad
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: speedanad » 19 kwie 2015, 09:25

Panowie ja mam już drugą żonę, jest odwrotnością pierwszej jest mądra, bardzo ładna ale to naprawdę ładna, ma swoje zasady które mi się podobają, mieszkamy razem w jej domku, teraz już można powiedzieć że naszym, z dużym ogrodem, 15 minut od morza na piechotę, ona ma dwie córki z poprzedniego małżeństwa 5 i 6 lat ja mam syna 5 lat z poprzedniego małżeństwa i synka mamy wspólnego który ma 9 miesięcy , pieska szczeniaka rasy amstaff. i powiem szczerze nie ma nic wspanialszego jak duża rodzina, jest chwilami ciężko ale nie zamienił bym tego na nic. A najważniejsze, że pyta mnie wszystko jakie moje zdanie, czy się zgadzam czy nie, czy można tak czy siak, po prostu liczy się z moim zdaniem, i mnie szanuje, są czasem kłótnię ale to jak w każdym związku, więc nie ma co się załamywać, weźcie się za siebie i do przodu dążcie do celu a na pewno też poznacie odpowiednią kobietę. :)

Gość

Post autor: Gość » 19 kwie 2015, 10:16

speedcar5, To ty masz jak w raju :)

speedanad
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: speedanad » 19 kwie 2015, 10:40

no raj to nie :) ale jestem szczęśliwy. Ale życie jest życie, i pisze różne scenariusze. ale teraz jest fajnie. Życzę wam koledzy żeby i u was się ułożyło :)

Gość

Post autor: Gość » 19 kwie 2015, 12:25

Własnie takie jest moje pojęcie raju bo ten co pisza w biblii itp to przecie abstrakcja :)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 19 kwie 2015, 14:14

speedcar5 pisze:jest odwrotnością pierwszej jest mądra, bardzo ładna ale to naprawdę ładna,
speedcar5, to musiałes być na prawdę albo mocno zakochany albo upity :D żeniąc się z dziewczyną która nie była ani ładna, ani mądra :D

nie wiem czy już to pisalem ale ja z obecną żoną znałem się suma sumarum nieco ponad 6 miesięcy i już się hajtnąłem :D :D :D ...tzn.. już 4 lata będzie...

możnaaa...aaa możnaaaa <amasz>
to nie jest zwykły napęd...to

tomek808
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: tomek808 » 19 kwie 2015, 14:24

bo przed ślubem większość jest mądra a pozniej wychodzi wszystko z takiej ..ja swoją znałem 10lat a po ślubie zmiana o 360st i 3 lata wytrzymałem aż się dziwię...nawet sędzina była za mną i dała mi rozwód na 1 rozprawie.

speedanad
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: speedanad » 19 kwie 2015, 14:49

ale kto powiedział że była brzydka? była młoda rozmawialiśmy szczerze i powiedziała że chciała by jeszcze poszaleć popróbować jak to z innymi bo dziewictwo straciła ze mną, rozeszliśmy się w się zgodzie, a przed ślubem mieszkaliśmy razem 2 lata po ślubie 4, a brzydsza się zrobiła jak już nie byliśmy razem. To znaczy głupia nie była bo mądra, ale leniwa, no i po ślubie się zmieniła. piany nie byłem, ale czułem się za nią odpowiedzialny traktowałem to jak obowiązek, zdradzać mnie nie zdradzała. w sądzie powiedział prawdę że popełniała błędy ale za szybko wyszła za mąż, że syn żeby został ze mną bo zapewnię mu lepsze warunki. Ale wiesz jak związek się konczy a wiesz że twoja żona spotyka się z innymi to i tak boli, ale życie co zrobić, poznać kogoś doświadczonego kto wie czego chce, i ja tak zrobiłem.

Gość

Post autor: Gość » 19 kwie 2015, 15:01

Oj chyba słabo ją smerałeś Piotrze :P

A tak serio to trociny w glowce jej skisły że sie nagle wscieklica macicy włączyła??

Tez za szczeniaka miałem fajniutką sweet "sexteen" którą swędziała bardzo i dzis jest jak worek wydymana i paskudna.

kilka lat poźniej jednak spotkałem kolejna sweet "sexteen" i ani nie brzydnie ani nie przestaje kochac ani nie mysli od lat o innym fiucie :)

Inter32
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Inter32 » 19 kwie 2015, 15:50

skąd o tym wiesz że nie myśli? :) możesz się zdziwić kolego :)

Gość

Post autor: Gość » 19 kwie 2015, 16:20

No stad że wszelkie takie zgłasza mi a w pracy jak mi obcy ludzie doniesli bywało że ktos dostał w szczeke(trenowała kickbox) no i podstawowe zaufanie pozostaje. No ale wiesz pewni możemy byc tylko śmierci :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl