części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Kobiety ??!!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
pepi
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Kobiety ??!!

Post autor: pepi » 31 mar 2015, 14:33

witam mam takie głupie pytanie jak wam się trafiło
czyli czy są normalne kobiety z którymi da się żyć !
Pytanie z tych trudnych i bardzo skomplikowanych bo ja mam już dość i jakoś już nie wierzę ze są normalne .
Ja w życiu miałem pecha <hmm> :/

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 31 mar 2015, 14:54

Moja nie ma większych mankamentów poza tym, że wyzywa bo w A8 nie składają się tylne siedzenia i ostatnio nie mogłem przewieźć taczki bo nie weszła xD
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 31 mar 2015, 15:00

Mam ciągle pecha, już 3 raz dostałem kosza.. Wszystko jest ok ale z czasem poznajesz człowieka i odkrywasz jego prawdziwe oblicze.. Ostatni raz myślałem, że to będzie to ale...........

Baba bez bolca dostaje pie...lca....
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

Gość

Post autor: Gość » 31 mar 2015, 15:21

Miałem pecha,po ex jeszcze spłacam długi. Ale obecna to dużo młodsza i bardzo wdzięczna dziewczyna. Im dłużej razem tym jest lepiej więc myślę że to jest ta jedyna :)

pepi
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pepi » 31 mar 2015, 15:38

Moja obecna/ była rok temu puściła się z moim dobrym kolegą nie dość że brał sobie auta
wyjadał obiadki
to jeszcze ...
na dodatek był kapelanem =patologia co nie :/
Odeszła tylko że się troszkę przeliczyła bo ja byłem cwany i zainstalowałem kamery i ponagrywałem tu i tam :)
Syn ze mną mieszka -bo z matką nie chciał iść .
Powróciła na rok i znowu podobnie wyszło więc dogadaliśmy się że to nie ma sensu i koniec .
Nie twierdzę że się dobrze czuję z tym ale wiem jedno z tym modelem się męczyłem 15 lat
jaki to drogi model w utrzymaniu był -i jak często komputer sterujący się zawieszał :D
Tylko jakoś spotykam podobne modele na swojej drodze .
Ale mam dla kogo żyć i to jest najlepsze ,a jak ojciec wychowuje syna jeszcze na dodatek na wsi to nie muszę wam pisać jak głośno jest i było o tm ;)

Gość

Post autor: Gość » 31 mar 2015, 15:49

pepi, Szkoda mi cię,podobną historie miał mój kolega,lecz tam większy majątek i większy smród... Ja mam alergie na drogie w utrzymaniu kobiety które jeszcze same nie potrafią za to co chca zarobić. Moja na szczeście taka nie jest. Oduczyłem ją mody "pastowanego kabana" i dziś mi wdzięczna że ma ładne naturalne włosy i cere a nie że się już sypie jak jej koleżanki.
Najwięcej jak się okazało mieszała mi jeszcze do niedawna "kochana teściowa" ktora pierdykła takiego focha że się z córką już od 9miesięcy nie odzywa wcale :D Za to moja doceniła błogi spokój jaki ma ze mną sama :)

teraz tylko chce się wyprowadzić z tego durnego miasta w DE gdzie mieszkam bo raz że tam drogo dwa że syf i jej rodzinka za blisko...

Awatar użytkownika
pytlar
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pytlar » 31 mar 2015, 16:02

moja kobita do przeżycia - chociaż szczerze nienawidzi mojej audiczki... wielka, głośna, droga i do tego pali jak smok... cały czas wyzywa, że jak można tyle pieniedzy dać za tak starego grata i jeszcze go co chwile naprawiam... jej koleżanka ma taką super corse, ja też powinienem taką kupić... <niewiem> ogólnie ciężko się np żyje jak ja uwielbiam wszystko co ma silnik spalinowy i moge siedzieć w tym całymi dniami i nocami a ona nienawidzi wszystkiego co hałasuje i marnuje pieniądze na paliwo... ale przynajmniej dobrze gotuje :D i mamy super synka :D on lubi moją audiczke mimo iż ma dopiero 16 miesięcy :D

Gość

Post autor: Gość » 31 mar 2015, 16:06

Moja ostatnio coś wspominała bym kupił drugą A8 bo w tych pieniądzach nie ma lepszego.
tyle ile lat mam A8 tyle i ją znam więc my zawsze we troje :D

Co do wkłądania w nią kase to sporadycznie przebąkuje ale szybko jej mija jak przecie na jedzenie nie brakuje. A hobby jakim jest dla mnie A8 to tez zbawienie dla mojej bo przynajmniej nie przepijam czy przećpam bądź przegram w kasynie jak jaj bracia niektorzy...

Awatar użytkownika
labas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: labas » 31 mar 2015, 17:52

Kobieta jest tylko przyjacielem człowieka.

Bartek87
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Bartek87 » 31 mar 2015, 18:28

Współczuje. Na szczęście trafiłem na super kobietę, z którą idealnie s&#236;ę dogadujemy ;)

Gość

Post autor: Gość » 31 mar 2015, 19:02

labas pisze:Kobieta jest tylko przyjacielem człowieka.
Nie każda niestety.

Awatar użytkownika
oliwier30
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: oliwier30 » 31 mar 2015, 19:15

To ja widze że jestem jakiś staromodny..od 10 lat ta sama kobita (jesteśmy 9 lat po ślubie) i o dziwo jest znośnie :D Ale A8 nie lubi niestety <nienie> Oczywiście nie lubi na swój sposób bo coraz częściej mi ją rano podbiera <hmm>

Awatar użytkownika
labas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: labas » 31 mar 2015, 19:22

Apophis pisze:
labas pisze:Kobieta jest tylko przyjacielem człowieka.
Nie każda niestety.
Nie zrozumiałeś :P

[ Dodano: 2015-03-31, 19:25 ]
oliwier30 pisze:To ja widze że jestem jakiś staromodny..od 10 lat ta sama kobita
Nie przesadzaj, ja 27 lat się męczę :D

Gość

Post autor: Gość » 31 mar 2015, 19:32

labas pisze:Nie zrozumiałeś :P
Mozliwe że nie do końca bo mam znowu mega ból głowy na te piekna wiosenną pogode.
Nie przesadzaj, ja 27 lat się męczę :D

Jak ktoś sie Męczy to zawsze może sobie wybrac wolność :P Ja od kilku lat się Nie męczę więc jest ok :)

Awatar użytkownika
oliwier30
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: oliwier30 » 31 mar 2015, 19:33

labas pisze:Nie przesadzaj, ja 27 lat się męczę
Pocieszające jest to że nie wyglądasz na nieszczęśliwego z tego powodu :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl