Kobiety ??!!
Kobiety ??!!
witam mam takie głupie pytanie jak wam się trafiło
czyli czy są normalne kobiety z którymi da się żyć !
Pytanie z tych trudnych i bardzo skomplikowanych bo ja mam już dość i jakoś już nie wierzę ze są normalne .
Ja w życiu miałem pecha
czyli czy są normalne kobiety z którymi da się żyć !
Pytanie z tych trudnych i bardzo skomplikowanych bo ja mam już dość i jakoś już nie wierzę ze są normalne .
Ja w życiu miałem pecha
Moja nie ma większych mankamentów poza tym, że wyzywa bo w A8 nie składają się tylne siedzenia i ostatnio nie mogłem przewieźć taczki bo nie weszła xD
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Moja obecna/ była rok temu puściła się z moim dobrym kolegą nie dość że brał sobie auta
wyjadał obiadki
to jeszcze ...
na dodatek był kapelanem =patologia co nie
Odeszła tylko że się troszkę przeliczyła bo ja byłem cwany i zainstalowałem kamery i ponagrywałem tu i tam
Syn ze mną mieszka -bo z matką nie chciał iść .
Powróciła na rok i znowu podobnie wyszło więc dogadaliśmy się że to nie ma sensu i koniec .
Nie twierdzę że się dobrze czuję z tym ale wiem jedno z tym modelem się męczyłem 15 lat
jaki to drogi model w utrzymaniu był -i jak często komputer sterujący się zawieszał
Tylko jakoś spotykam podobne modele na swojej drodze .
Ale mam dla kogo żyć i to jest najlepsze ,a jak ojciec wychowuje syna jeszcze na dodatek na wsi to nie muszę wam pisać jak głośno jest i było o tm
wyjadał obiadki
to jeszcze ...
na dodatek był kapelanem =patologia co nie
Odeszła tylko że się troszkę przeliczyła bo ja byłem cwany i zainstalowałem kamery i ponagrywałem tu i tam
Syn ze mną mieszka -bo z matką nie chciał iść .
Powróciła na rok i znowu podobnie wyszło więc dogadaliśmy się że to nie ma sensu i koniec .
Nie twierdzę że się dobrze czuję z tym ale wiem jedno z tym modelem się męczyłem 15 lat
jaki to drogi model w utrzymaniu był -i jak często komputer sterujący się zawieszał
Tylko jakoś spotykam podobne modele na swojej drodze .
Ale mam dla kogo żyć i to jest najlepsze ,a jak ojciec wychowuje syna jeszcze na dodatek na wsi to nie muszę wam pisać jak głośno jest i było o tm
pepi, Szkoda mi cię,podobną historie miał mój kolega,lecz tam większy majątek i większy smród... Ja mam alergie na drogie w utrzymaniu kobiety które jeszcze same nie potrafią za to co chca zarobić. Moja na szczeście taka nie jest. Oduczyłem ją mody "pastowanego kabana" i dziś mi wdzięczna że ma ładne naturalne włosy i cere a nie że się już sypie jak jej koleżanki.
Najwięcej jak się okazało mieszała mi jeszcze do niedawna "kochana teściowa" ktora pierdykła takiego focha że się z córką już od 9miesięcy nie odzywa wcale Za to moja doceniła błogi spokój jaki ma ze mną sama
teraz tylko chce się wyprowadzić z tego durnego miasta w DE gdzie mieszkam bo raz że tam drogo dwa że syf i jej rodzinka za blisko...
Najwięcej jak się okazało mieszała mi jeszcze do niedawna "kochana teściowa" ktora pierdykła takiego focha że się z córką już od 9miesięcy nie odzywa wcale Za to moja doceniła błogi spokój jaki ma ze mną sama
teraz tylko chce się wyprowadzić z tego durnego miasta w DE gdzie mieszkam bo raz że tam drogo dwa że syf i jej rodzinka za blisko...
moja kobita do przeżycia - chociaż szczerze nienawidzi mojej audiczki... wielka, głośna, droga i do tego pali jak smok... cały czas wyzywa, że jak można tyle pieniedzy dać za tak starego grata i jeszcze go co chwile naprawiam... jej koleżanka ma taką super corse, ja też powinienem taką kupić... <niewiem> ogólnie ciężko się np żyje jak ja uwielbiam wszystko co ma silnik spalinowy i moge siedzieć w tym całymi dniami i nocami a ona nienawidzi wszystkiego co hałasuje i marnuje pieniądze na paliwo... ale przynajmniej dobrze gotuje i mamy super synka on lubi moją audiczke mimo iż ma dopiero 16 miesięcy
Moja ostatnio coś wspominała bym kupił drugą A8 bo w tych pieniądzach nie ma lepszego.
tyle ile lat mam A8 tyle i ją znam więc my zawsze we troje
Co do wkłądania w nią kase to sporadycznie przebąkuje ale szybko jej mija jak przecie na jedzenie nie brakuje. A hobby jakim jest dla mnie A8 to tez zbawienie dla mojej bo przynajmniej nie przepijam czy przećpam bądź przegram w kasynie jak jaj bracia niektorzy...
tyle ile lat mam A8 tyle i ją znam więc my zawsze we troje
Co do wkłądania w nią kase to sporadycznie przebąkuje ale szybko jej mija jak przecie na jedzenie nie brakuje. A hobby jakim jest dla mnie A8 to tez zbawienie dla mojej bo przynajmniej nie przepijam czy przećpam bądź przegram w kasynie jak jaj bracia niektorzy...