ooo to już jakoś prawie po sąsiedzku do mnie.... ciekawe któż to ale kolega chyba raczej niezrzeszonyMączeK pisze:Pozdrowienia dla czarnej D3 nr: WK dzisiaj rano Al. Jerozolimskie
Pozdrowienia dla A łosiem
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Pozdro dla kierowcy audi a8 d3 widziana w piątek w Bełchatowie koło "Galerii" Bawełnianki około godziny 15. I dla a8 d2 widziana któregoś pięknego wieczoru jak podjeżdzał po Galerie Olimpie. D2 to chyba tylko u mnie dwie jeżdzą słabo ale zawsze coś.
Było: A8 D2 4.2 V8 1999r
Było: A8 D2 Long 4.2 V8 2001r
Było: Hyundai i20 1.2 2016r
Było: Hyundai i40 1.7crdi 2015r
Jest: Opel Insignia B 1.5T 2017r
Było: A8 D2 Long 4.2 V8 2001r
Było: Hyundai i20 1.2 2016r
Było: Hyundai i40 1.7crdi 2015r
Jest: Opel Insignia B 1.5T 2017r
który to za mną dziś jechał trasą górną w strone Rzgowa? AMSTAFF to nie Ty czasem byłeś w tych czarnych pixlach ?
[ Dodano: 2015-02-21, 20:36 ]
Pozdrowienia z trasy Łódź - Katowice, najpierw dla srebrnej D2 WND.... z którą oglądaliśmy się z każdej z strony przez kilkadziesiąt KM
Następnie pozdrowienia dla czarnej D3 FL SK.... która mijała mnie kilka razyw Katowicach ...pięknie wypucowana była
Oraz pozdrowienia dla białej D2 PreFL widzianej również w Katowicach, ale gdzie dokładnie <niewiem>
[ Dodano: 2015-02-21, 20:36 ]
Pozdrowienia z trasy Łódź - Katowice, najpierw dla srebrnej D2 WND.... z którą oglądaliśmy się z każdej z strony przez kilkadziesiąt KM
Następnie pozdrowienia dla czarnej D3 FL SK.... która mijała mnie kilka razyw Katowicach ...pięknie wypucowana była
Oraz pozdrowienia dla białej D2 PreFL widzianej również w Katowicach, ale gdzie dokładnie <niewiem>
to nie jest zwykły napęd...to