A więc...
Pozdro dla srebrnego D3 na tablicach KR... widziana 29-04 koło godziny 13:20 w miejscowości Miechów
Pozdro dla srebrnej/stalowoszarej D3 na tablicach SH... widziana 30-04 w jakiejś miejscowości chyba Półwiosek czy coś takiego... mijana z naprzeciwka
Pozdro dla srebrnego D2.... widziane 30-04 na drodze E67 na dojeździe do Wrocławia w okolicach takich miejscowości jak Wierzbice/Kobierzyce.... jechała kawałek przede mną ale nie mogłem nadgodnić bo droga jednopasmowa i wciąż rząd samochodów jechał w obie strony
Pozdro dla kolegi Pisi... napotkany 30-04 gdzieś na trasie za Wrocławiem.... pojechaliśmy sobie kilka ładnych kilometrów na dwie bliźniacze prawie D3-ki
Pozdro dla ciemnej D2 na tablicach NDZ... widziana 30-04 już wieczorem na Bielanach Wrocławskich przy CH Aleja Bielany.... stała taka samotna, opuszczona
Pozdro dla D3 na tablicach OB... widziana 30-04 już wieczorem pod KFC na Bielanach Wrocławskich przy CH Aleja Bielany
Ja w weekend byłem m.in. w Ojcowie... i m.in. przy Maczudze Herkulesa... i muszę powiedzieć, że masakra z tymi ludźmi.... tłumy takie jak nad morzem w sezonie urlopowym... aż się nie chciało nigdzie chodzićdrago_o pisze:Tez miałem jechać do Olsztyna ale z zona w ostatniej chwili zdecydowaliśmy na złoty potok
Skałki też tak oblegane, że ciężko sobie znaleźć jakiś spokojny kawałek ściany tylko dla siebie