Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Dzisiaj przyszla lampa tylna w klape bo moja troszke razila w oczy swoimi ryskami od srodka i moze jutro montaz :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Czyli jednak tylny dyfer... tak myślałem :-?Apophis pisze:Wymieniłem tylny dyferencjał i jednak moj był uszkodzony...
czyżby za dużo zimowego upalania ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
No niestety a może i stety ale ja nie moge sie pochwalic żadnymi wyczynami. Owszem czasami jak była okazja to delikatnie dupke w bok stawiałem ale to było NIC w porownaniu do waszych wyczynów a w szczególności słynnej lodowej zabawie na zalewieFOSS pisze:czyżby za dużo zimowego upalania ;-)
WIęc może ktoś wczesniej podociskał a ja zwyczajnie teraz nadal te skutki usuwam...
kierownica na swoim miejscu.. przy okazji zajrzałem do licznika czemuż to nie pali mi się lampa airbag skoro mam błąd maty pasażera.. ano i żarówencja delikatnie nadpalona była.. Poskładane wsio, a póki wężyka nie ma to autko stoi bez akku
Na stół poleciała teraz zmieniara.. - Error 0 czy jakoś tak ;-)
Na stół poleciała teraz zmieniara.. - Error 0 czy jakoś tak ;-)
U mnie w końcu zamontowana Antena CB
Wymienione dolne wahacze banany w końcu nie bije kierownicą przy hamowaniu. Firma Ruville zobaczymy ile wytrzymają przy 20". Bo poprzednie wahacze MaxGar wymienione przez poprzedniego właściciela, nie wytrzymały końca zimy, a były zakładane jakies 2 mc przed sezonem zimowym.
Założona klaka bapgażnika strona prawa fartem ja kupiłem, a cieszy jak nie wiem co...
Na zdjęciu krzywo założone, ale generalnie pasuje idealnie...
Wymienione dolne wahacze banany w końcu nie bije kierownicą przy hamowaniu. Firma Ruville zobaczymy ile wytrzymają przy 20". Bo poprzednie wahacze MaxGar wymienione przez poprzedniego właściciela, nie wytrzymały końca zimy, a były zakładane jakies 2 mc przed sezonem zimowym.
Założona klaka bapgażnika strona prawa fartem ja kupiłem, a cieszy jak nie wiem co...
też mam ruville, jak na razie bez problemowo już 6 miechów, myśle że warte cenytomi5 pisze:U mnie w końcu zamontowana Antena CB
Obrazek
Obrazek
Pakuje różne firmy, zawieszenie nie wiem, ale łożyska czasami SKF, FAG, a rozrządy INA
No i ja dzisiaj się pochwalę wczoraj zmieniona lampa tylna, która była uszkodzona, a dzisiaj zmienione podświetlenie tablicy na LED i zrobiony soft MMI na 5750 i zrobiona wizualizacja parktronika ) za co WIELKIE podziękowania dla FOSSA )
No i ja dzisiaj się pochwalę wczoraj zmieniona lampa tylna, która była uszkodzona, a dzisiaj zmienione podświetlenie tablicy na LED i zrobiony soft MMI na 5750 i zrobiona wizualizacja parktronika ) za co WIELKIE podziękowania dla FOSSA )
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6