![]() |
![]() |
[D2 ALL ] VAG 4.9 - potrzebny program
[D2 ALL ] VAG 4.9 - potrzebny program
Witam kiedys bylo ale linki nie dziala, potrzebuje linka do sciągniecia polskiego vaga 4.9, jesli ktos laskaw to prosze podeslac. Pozdr
Ostatnio zmieniony 04 sie 2013, 16:47 przez tommi, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
rozumiem ale nic nie moge znalezc na necie do pobrania.
Mam juz polskiego vaga 4.9 ale problem jest tego typu iz nie łaczy mi sie z wozem i nie wiem dlaczego. Zainstalowany jest dobrze bo sie odpala ale nie moze nawiazac polaczenia z autem. Wie ktos dlaczego?
[ Dodano: 2013-08-06, 12:05 ]
Mam juz polskiego vaga 4.9 ale problem jest tego typu iz nie łaczy mi sie z wozem i nie wiem dlaczego. Zainstalowany jest dobrze bo sie odpala ale nie moze nawiazac polaczenia z autem. Wie ktos dlaczego?
[ Dodano: 2013-08-06, 12:05 ]
hehe dobresylwekr pisze:Jak tym żonę skanujesz :mrgreen: , napisz jak to się robi, może mojej też by się takie skanowanie.tommi pisze:hehe nie do d3, dla zony musze cos sciagnac do skanu
Dla żony to nie tak łatwo... ja mam oryginalnego VCDS'a, skanowałem nie raz, błędu żadnego nie pokazuje a czasami jak do mnie coś mówi to ja tego wogóle nie kumam :mrgreen: a szczególnie jak coś mówi w temacie motoryzacji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tommi pisze:hehe dobresylwekr pisze:Jak tym żonę skanujesz :mrgreen: , napisz jak to się robi, może mojej też by się takie skanowanie.tommi pisze:hehe nie do d3, dla zony musze cos sciagnac do skanu
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-