No tylko ciezko cos dobrac, bo nie ma nic dedykowanego, musze dokladnie pomierzyc oprawke i najwyzej kupie troche inna i podocinam na wymiar

![]() |
![]() |
Taką jak tu??? http://allegro.pl/kamera-cofania-wbudow ... 47341.htmlGrain pisze:ja u siebie od lipca mam kamerke w ramce tablicy jest ok, dobrze widać nawet w nocy
byc może ale na razie z tego obycia niewiele nam pomogło ;-)robertas pisze:maciu, bylem pierwsza osoba ktora do a8 pre fl wsadzila rns-e na tym forum wiec wiesz...chyba mam jakies obycie w temacie...a jak nie kojarzysz to wejdz na moj temat...moze sobie przypomnisz :-P
o w morde, wszystko przeinaczyłeś, mistrz :-Probertas pisze:maciu, no i ja konkretnie do auta FL sie wypowiadalem i wyraznie mowilem ze do FL nie jest potrzebna przejsciowka emulator can-bus za 250 zl tylko wystarczy przejsciowka ISO8 na jakies inne iso nie pamietam jakie... A ty caly czas mowisz mi ze jest potrzebna bo emuluje wiecej sygnalow CAN... na audi pages byl temat jak koles podpial RNS-e do poliftowej esy czy tez a8 i wsadzil tam poprostu przejsciowke ISO a nie emulator CAN...podpial sie do liczniika 2oma kabelkami CAN H i CAN L i jakos komunikaty na FISie mu dzialaly...tak wiec wiesz stary to ze fis Ci swiruje to pewno powod ze masz ten emulator, ja mam przedlifta i do mnie jest konieczny ten emualtor zeby ta navi wogole dzialala i dlatego wspominalem o przedlifcie.... Znajde czas i wyszukam Ci konkretnie o ktory temat chodzilo... ale sam wiesz pewno o jaki chodzi...u mnie nie bedzie FIS dzialal na 100% ale w polifcie da sie to zrobic i tyle