![]() |
![]() |
[S8 D2 00 LPG ] Zrobiło się zimno i odpala na 20 razy :(
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Mam ten sam problem co Ty tylko nie pisałem czekałem aż mechanik dojdzie z tym do ładu i Ci podpowiem. Auto jest już 2 tydzień w warsztacie najpierw ciężko paliło za 2 razem i szarpało po odpaleniu aż do rozgrzania, im temperatura niższa tym gorzej. Najpierw komp pokazał czujnik położenia wału wymieniliśmy dalej to samo okazało się że jest tam jakaś zębatka i ona ma uszkodzony żąbek - no ale ogarnięte! później przepływka to samo - ogarnięte - nie pali. Dziś dostałem tel że możliwe że to pompa nie daje dostatecznego ciśnienia czyli 4 bary. No i potwierdził wyjąć pompę to worek soli zjeść
no ale pompa zamówiona razem z filtrem jutro rano odbiór jak będę po przeszczepie pompy napiszę (pewnie w piątek rano bo jutro w nocy pracuje).

-
- Super Klubowicz
Ja najpierw musze byc pewny ze to pompa. Dzisiaj dalem sobie spokoj (i tak dopiero jutro przyjdzie manometrdo paliwa) wtedy zmierze przed listwa a pozniej bede sie cofal zeby wykluczyc jakis zator po drodze. Jakos mi sie nie usmiecha wywalic 1000 zlotych i zeby to nie pomoglo.
Jutro dam znac czy potwierdzi sie przypuszczenie czy nie.
Jutro dam znac czy potwierdzi sie przypuszczenie czy nie.
-
- Forum Audi A8