[A8 ALL] Modyfikator Plus /ceramizery i inne dodatki
Kolego marcinusss, ostrzegam.
Zaostrzasz swoje wypowiedzi coraz bardziej i jak tak dalej pójdzie zaczniemy usuwać całe twoje wypowiedzi.
Sam pisałeś do kolegi o jakiejś "babce dewotce" więc czego oczekujesz od strony przeciwnej.
Jak się koledzy nie opanujecie to temat trafi do śmietnika.
Pozdrawiam, FOSS
Zaostrzasz swoje wypowiedzi coraz bardziej i jak tak dalej pójdzie zaczniemy usuwać całe twoje wypowiedzi.
Sam pisałeś do kolegi o jakiejś "babce dewotce" więc czego oczekujesz od strony przeciwnej.
Pozdrawiam, FOSS
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- marcinusss
- Forum Audi A8
Spoko spoko sytuacja opanowana <okioki>FOSS pisze:Kolego marcinusss, ostrzegam.
Pozdrawiam, FOSS
Testowalem na mojej pierwszej niuni bo puszczala brzydkie niebieskie bąki z rana przez chwile po odpaleniu.co ja tam nie wlewalem i nic.do omegi co klawiatura cykala dolalem doktorka.uciszylo na pare dni potem mocniej cykalo.znam typa co nalal do diesla doktorka i mu sie "wsciekl" turbina do wymiany....takie znam.moze i jak od nowosci by stosowac to by wydluzylo eksploatacje
- marcinusss
- Forum Audi A8
Doktorek to kolego zupełnie co innego czyli kisiel totalny syf.Pozdro.krystek78 pisze:Testowalem na mojej pierwszej niuni bo puszczala brzydkie niebieskie bąki z rana przez chwile po odpaleniu.co ja tam nie wlewalem i nic.do omegi co klawiatura cykala dolalem doktorka.uciszylo na pare dni potem mocniej cykalo.znam typa co nalal do diesla doktorka i mu sie "wsciekl" turbina do wymiany....takie znam.moze i jak od nowosci by stosowac to by wydluzylo eksploatacje
Ja stosowałem ceramizery w każdym swoim aucie.
Nie wiem jak to on robi ale sprężanie wyrównuje i silnik ciszej chodzi.
Aktualnie w audi mam przejechane z ceramizerem 2 dawki na raz ponad 4tyś km i sprężanie mam 12,5bar na każdym. Przed zalaniem ciśnienie oscylowało różnie od 11,5 do 12.
W każdym aucie mi pomagał ceramizer. Jedyne co to uszczelniaczy zaworowych nie naprawia i innych uszczelnień gumowych.
Aktualnie w audi mam przejechane z ceramizerem 2 dawki na raz ponad 4tyś km i sprężanie mam 12,5bar na każdym. Przed zalaniem ciśnienie oscylowało różnie od 11,5 do 12.
W każdym aucie mi pomagał ceramizer. Jedyne co to uszczelniaczy zaworowych nie naprawia i innych uszczelnień gumowych.
- marcinusss
- Forum Audi A8
No widzisz kolego ale co niektórzy będą negować to co robimy lub mamy zamiar zrobić choć byś dowodów 1000 tu przedstawił.Pozdro. <okioki>karol208 pisze:Ja stosowałem ceramizery w każdym swoim aucie.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
kurde ostatnio cos o tym ceramizerze wspomonal moj mechanik, ze u kogos to zastosowal i faktycznie polepszylo sie to i owo,a le jakos sie nie moglem zdecydowac
Ale z tego co tu czytam jesli faktcznie poprawia to jak rowniez przedluza zywotnosc silnika to czemu by nie sprobowac....no bo jak narazie to nikt sie negatywnie nie wypowiedzial na ten temat oprocz tego ze "po co lac jesli silnik ok" ...
Ale z tego co tu czytam jesli faktcznie poprawia to jak rowniez przedluza zywotnosc silnika to czemu by nie sprobowac....no bo jak narazie to nikt sie negatywnie nie wypowiedzial na ten temat oprocz tego ze "po co lac jesli silnik ok" ...
to nie jest zwykły napęd...to
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Kolega marcinusss ma rację, bo ceramizer naprawdę daje radę. Co prawda do a8 jeszcze nie lałem, ale kiedyś zapodałem w celice VII i kultura pracy silnika poprawiła się i znacząco ucichł. A do tego wielu mechaników to poleca, a więc czemu nie? A co do ostrzeżenia dla kolegi, to nie on zaczął, bo ktoś inny wyjechał z poziomem inteligencji, ja bym zareagował podobnie. Tyle w temacie
beyer28 pisze:Kolega marcinusss ma rację,
bo Marciny zawsze maja racje <hura>
...ale abstrahując od tego co kto komu powiedzial....czy ktos da jakis przyklad negatywnego wplywu ceramizera na podzespoly badz zywotnosc silnika....no bo jezeli sa przeciwnicy takich specyfikow to chyba maja jakies negatywne doswiadczenia z nimi ....
to nie jest zwykły napęd...to