Będę gazował dzisiaj swoją A8 w Polskim Radiu Czwórka!
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Będę gazował dzisiaj swoją A8 w Polskim Radiu Czwórka!
Zapraszam na audycję o 17.30 w Czwórce "Czwarty wymiar". Jest tam chwila na przedstawianie brzmień różnych samochodów. No to będę i ja Polecam, przepraszam za niektóre farmazony które powiedziałem...
Czwórka jest radiem z wizją - można je słuchać i oglądać na necie :
http://www.polskieradio.pl/10,Czworka
Dla ścisłości do Wawy pojechałem na ori tłumiku od S8, dwóch cygarkach zamiast środkowego i na przelotówkach w miejscu katów. Powiem Wam że dźwięk nie jest głupi! Ori tłumik S8 ma w sobie wielki potencjał a nie dudni jak inne basówki!
Polecam
Czwórka jest radiem z wizją - można je słuchać i oglądać na necie :
http://www.polskieradio.pl/10,Czworka
Dla ścisłości do Wawy pojechałem na ori tłumiku od S8, dwóch cygarkach zamiast środkowego i na przelotówkach w miejscu katów. Powiem Wam że dźwięk nie jest głupi! Ori tłumik S8 ma w sobie wielki potencjał a nie dudni jak inne basówki!
Polecam
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, 19:34 przez Mucholejkolator, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Dzięki panowie, dźwięk bardzo ładnie się nagrał. To wszystko to wielki skrót tego o czym gadałem z Olą, ale mimo wszystko uważam, że całkiem fajnie wyszło
W szoku jestem jaką robotę robi ori tłumik S8, trzeba mu tylko dać odetchnąć A w środku cisza co najważniejsze!!! Tu na forum kiedyś SERGIO mówił że do naszych aut nie powinno się montować przelotów. Ori tłumik S8 jest przelotowy ale nie za bardzo basowy. I o to chodzi bas jest nie potrzebny bo dudni między 1200 a 1800 obr a charakter v8 jest zachowany.
W szoku jestem jaką robotę robi ori tłumik S8, trzeba mu tylko dać odetchnąć A w środku cisza co najważniejsze!!! Tu na forum kiedyś SERGIO mówił że do naszych aut nie powinno się montować przelotów. Ori tłumik S8 jest przelotowy ale nie za bardzo basowy. I o to chodzi bas jest nie potrzebny bo dudni między 1200 a 1800 obr a charakter v8 jest zachowany.
Chciałem posłuchać na żywo ale niestety obowiązki rodzinne na to nie pozwoliły
Jakby ktoś wiedział gdzie znaleźć to w necie to chętnie jeszcze odsłucham
Jakby ktoś wiedział gdzie znaleźć to w necie to chętnie jeszcze odsłucham
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door