![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zazwyczaj tak. Otrzymujesz karteczkę że możesz dojechać do miejsca garażowania. Natomiast jeśli będzie bardzo zgryźliwy mister Władza to każe Ci wzywać lawetę.Kamilson100 pisze:Pozwolą jechać dalej bez posiadania dowodu przy sobie?FOSS pisze:jeśli ty nie z Firmy to przyzwyczaj się mówić, że zapomniałeś dowodu..... lepiej 5 dych dać za "nie ma nie" niż potem latać na przeglądy i po wydziałach komunikacji.
Albo będzie miał dobry dzień i powie że masz to zerwać bo następnym razem jak Cie zobaczy to zabierze dowód, albo każe Ci zrywać na miejscu.
Wszystko zależy od widzi mi się pana Władzy
- FOSS
- Super Klubowicz
Szczerze mówiąc to wszystko zależy na kogo się trafi.krzychu22.p1i pisze:Jeśli nie mam przy sobie D.R to nie wystawią też zesłania na przegląd?
Gdyby przepisy PoRD stosować wprost to dowód rejestracyjny i zakaz dalszej jazdy możesz otrzymać nawet za brak gaśnicy <tjaa>
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- danielos8
- Super Klubowicz
preston81 pisze:ja wolałem zainwestować w rolety oryginalne niż w przyciemnianie i powiem że jestem bardzo zadowolony zobaczymy co będzie latem
no roleta jest bardzo fajna w nocy bo nikt nie oslepia łacznie z lusterkiem sciemniajacym a w dzien to dla mnie bez roznicy

-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
powiem ci tak ja mam szyby podwojne jak ktos ma pojedynczye to moze jest lzej ale do rzeczy, opuszczasz szybe na sam dol sciagasz zabezpieczenie z bolca taki metalowy zatrzask i ciagniesz szyby w dol zeby wyskoczyly bolce z tych bocznych prowadnic i szyba wyjeta. tylko musisz uzyc do tego troche sily
aha oczywisice jak sciagniesz juz boczki drzwi ro zobaczysz 4 sruby 13 ktore trzymaja ramki dwie od zewnatrz i dwie od wewnatrz drzwi i najlepiej przed demontarzem psiknac sobie owe srobki sprayem zeby bylo wiadomo jak sa ramki ustawione bo jak sobie nie zaznaczysz i zamontujesz krzywo to moga sie pozniej drzwi ciezko zamykac albo gwizdac w srodku przy wiekszych predkosciach
aha oczywisice jak sciagniesz juz boczki drzwi ro zobaczysz 4 sruby 13 ktore trzymaja ramki dwie od zewnatrz i dwie od wewnatrz drzwi i najlepiej przed demontarzem psiknac sobie owe srobki sprayem zeby bylo wiadomo jak sa ramki ustawione bo jak sobie nie zaznaczysz i zamontujesz krzywo to moga sie pozniej drzwi ciezko zamykac albo gwizdac w srodku przy wiekszych predkosciach