[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zazwyczaj tak. Otrzymujesz karteczkę że możesz dojechać do miejsca garażowania. Natomiast jeśli będzie bardzo zgryźliwy mister Władza to każe Ci wzywać lawetę.Kamilson100 pisze:Pozwolą jechać dalej bez posiadania dowodu przy sobie?FOSS pisze:jeśli ty nie z Firmy to przyzwyczaj się mówić, że zapomniałeś dowodu..... lepiej 5 dych dać za "nie ma nie" niż potem latać na przeglądy i po wydziałach komunikacji.
Albo będzie miał dobry dzień i powie że masz to zerwać bo następnym razem jak Cie zobaczy to zabierze dowód, albo każe Ci zrywać na miejscu.
Wszystko zależy od widzi mi się pana Władzy
Szczerze mówiąc to wszystko zależy na kogo się trafi.krzychu22.p1i pisze:Jeśli nie mam przy sobie D.R to nie wystawią też zesłania na przegląd?
Gdyby przepisy PoRD stosować wprost to dowód rejestracyjny i zakaz dalszej jazdy możesz otrzymać nawet za brak gaśnicy <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
preston81 pisze:ja wolałem zainwestować w rolety oryginalne niż w przyciemnianie i powiem że jestem bardzo zadowolony zobaczymy co będzie latem
no roleta jest bardzo fajna w nocy bo nikt nie oslepia łacznie z lusterkiem sciemniajacym a w dzien to dla mnie bez roznicy ja tam chce w przyszlosci przyciemnic to moze bedzie ciemniej w srodku haha
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
powiem ci tak ja mam szyby podwojne jak ktos ma pojedynczye to moze jest lzej ale do rzeczy, opuszczasz szybe na sam dol sciagasz zabezpieczenie z bolca taki metalowy zatrzask i ciagniesz szyby w dol zeby wyskoczyly bolce z tych bocznych prowadnic i szyba wyjeta. tylko musisz uzyc do tego troche sily
aha oczywisice jak sciagniesz juz boczki drzwi ro zobaczysz 4 sruby 13 ktore trzymaja ramki dwie od zewnatrz i dwie od wewnatrz drzwi i najlepiej przed demontarzem psiknac sobie owe srobki sprayem zeby bylo wiadomo jak sa ramki ustawione bo jak sobie nie zaznaczysz i zamontujesz krzywo to moga sie pozniej drzwi ciezko zamykac albo gwizdac w srodku przy wiekszych predkosciach
aha oczywisice jak sciagniesz juz boczki drzwi ro zobaczysz 4 sruby 13 ktore trzymaja ramki dwie od zewnatrz i dwie od wewnatrz drzwi i najlepiej przed demontarzem psiknac sobie owe srobki sprayem zeby bylo wiadomo jak sa ramki ustawione bo jak sobie nie zaznaczysz i zamontujesz krzywo to moga sie pozniej drzwi ciezko zamykac albo gwizdac w srodku przy wiekszych predkosciach