Apophis pisze:Doprecyzuj od czego to S8 sie gorzej prowadzilo? Bo jak masz na mysli ze gorzej od S6 to zabije Cie smiechem
Tak mam na myśli S6. S8 to większy samochód, szerszy i z tego co odczułem, to mniej pewnie przejeżdża nim się zakręty niż S6, szczególnie mam na myśli ciasne zakręty, przyśpieszenie też ma w moim odczuciu lekko słabsze, ale to tylko moja opinia
Uprzedzając Twoją kolejną ripostę, nie nie jeździłem zajechanym egzemplarzem, nie nie przejechałem się nim wkoło komina, to odczucia z jazdy na trasie 320km.
PS. nie wymuszaj OT w moim temacie, chcesz porozmawiać to zapraszam na PW
danielos8 pisze: Zaraz Kamil bedzie musiał sie przenieśc do A6 timu... Bo z takimi opiniami o naszych ósemkach to sie nie da tutaj <niegadam>
Już tam jestem od kilku dni hehehe, ale musisz zauważyć, że jedynie porównuje te dwa auta i mówię jakie mam odczucia. Wcale nie powiedziałem, że S8 jest jakieś gorsze, po prostu S6 mi bardziej podchodzi, w końcu przez kilka miesięcy po jeździe S8 szukałem właśnie tego modelu, a że jakoś mi się spodobał ostatnio bardziej S6 i trafił się fajny egzemplarz, to właśnie taki nastąpił zakup