Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
A ja wlasnie zmienilem tylne tuleje w zwrotnicach bo gdzies dupka plywala w byly rozwalone wiec wymienilem. Do tego jeszcze przod troszke w dol :-) po pomiarach wyszlo mi ze mam przod nizej 3cm a tyl 1 cm niz s8 :-) w tyg przymiarka 20 :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
lukas a mierzyłes może ile masz spód auta, a wlasciwie oslone silnika od ziemi?Lukas134 pisze:A ja wlasnie zmienilem tylne tuleje w zwrotnicach bo gdzies dupka plywala w byly rozwalone wiec wymienilem. Do tego jeszcze przod troszke w dol :-) po pomiarach wyszlo mi ze mam przod nizej 3cm a tyl 1 cm niz s8 :-) w tyg przymiarka 20 :-)
Ja dzisiaj zalozylem 20" multispoke, poszła na glebe, i na dynamicu mam spód jakieś 6 cm od ziemi, jeszcze nie wjezdzalem do garazu, podejrzewam, że na lifcie może być problem.
Wysokość od piasty do błotnika mam około 360mm ale jutro dokładnie zmierze.
siwy71, od blotnika do piasty mam po 365mm przod tyl :-) nadal jest wysoka :-) FOSS ma chyba cos ok 345 :-))) ale chce zobaczyc jak bedzie obcieralo na 20 to podniose :-)) jutro odbieram ale jeszcze opon brak wiec lipa :-/
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
No ja po ostatnich wiosennych "glebowych" zabawach mam od środka koła do błotnika z przodu 346mm i z tyłu 350mm <tjaa>Lukas134 pisze:siwy71, od blotnika do piasty mam po 365mm przod tyl :-) nadal jest wysoka :-) FOSS ma chyba cos ok 345 :-))) ale chce zobaczyc jak bedzie obcieralo na 20 to podniose :-)) jutro odbieram ale jeszcze opon brak wiec lipa :-/
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Chlopaki,naprawde te monoblocki robia robote,foto na mojej wstawie niebawem. I nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na nie. Od dawna juz sie czailem na takie kola ale znalezc je w tak dobrym stanie to jest ciezko.
A dzis zrobiony kolejny serwis lpg,filterki wymionione i byly czysciutkie. Podlaczane komputery i do gazu i do auta i niunia nie miala ani jednego najmniejszego bledu. Jestem z niej dumny
A dzis zrobiony kolejny serwis lpg,filterki wymionione i byly czysciutkie. Podlaczane komputery i do gazu i do auta i niunia nie miala ani jednego najmniejszego bledu. Jestem z niej dumny