![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Lukas134
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
lukas a mierzyłes może ile masz spód auta, a wlasciwie oslone silnika od ziemi?Lukas134 pisze:A ja wlasnie zmienilem tylne tuleje w zwrotnicach bo gdzies dupka plywala w byly rozwalone wiec wymienilem. Do tego jeszcze przod troszke w dol :-) po pomiarach wyszlo mi ze mam przod nizej 3cm a tyl 1 cm niz s8 :-) w tyg przymiarka 20 :-)
Ja dzisiaj zalozylem 20" multispoke, poszła na glebe, i na dynamicu mam spód jakieś 6 cm od ziemi, jeszcze nie wjezdzalem do garazu, podejrzewam, że na lifcie może być problem.
Wysokość od piasty do błotnika mam około 360mm ale jutro dokładnie zmierze.
- Lukas134
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
No ja po ostatnich wiosennych "glebowych" zabawach mam od środka koła do błotnika z przodu 346mm i z tyłu 350mm <tjaa>Lukas134 pisze:siwy71, od blotnika do piasty mam po 365mm przod tyl :-) nadal jest wysoka :-) FOSS ma chyba cos ok 345 :-))) ale chce zobaczyc jak bedzie obcieralo na 20 to podniose :-)) jutro odbieram ale jeszcze opon brak wiec lipa :-/
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Marecki
- Super Klubowicz
Chlopaki,naprawde te monoblocki robia robote,foto na mojej wstawie niebawem. I nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na nie. Od dawna juz sie czailem na takie kola ale znalezc je w tak dobrym stanie to jest ciezko.
A dzis zrobiony kolejny serwis lpg,filterki wymionione i byly czysciutkie. Podlaczane komputery i do gazu i do auta i niunia nie miala ani jednego najmniejszego bledu. Jestem z niej dumny
A dzis zrobiony kolejny serwis lpg,filterki wymionione i byly czysciutkie. Podlaczane komputery i do gazu i do auta i niunia nie miala ani jednego najmniejszego bledu. Jestem z niej dumny