Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ja dzisiaj tylko zmieniłem sobie szpilki od kół bo org są grzybki a do 20" potrzebowałem stożków no i czekam cały czas na oponę bo Niuniu nigdzie nie jeździ tylko stoi na 3x20" 1x19"
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Co do wosków :
Ja już nie wróce do żadnych mleczek czy wosków w płynie. Carnauba RULEZ.
Ja z zamiarem położenia wosku rezerwuje sobie z 6h a i tak uważam że to coś za któtko...
Wosk nakładać jest najlepiej ręcznie i ręcznie go polerować. Myślę że maszynę można wykorzystać do innych celów niż do nakładania wosku.
Wczoraj znów woskowałem go i panel po panelu szło ładnie.
Rok temu miałem położonego Zymol'a na 8semce. Porównanie miedzy tym a tamtym woskiem jest OGROMNA ! Perlenie wody - na RED Wax są małe kropeleczki wody które spływają ale nie aż tak chętnie. Natiomiast na Zymolu były DUŻE krople wody które spływały i łączyły się z innymi.
Ale i tak jestem zadowolony z RED'a.
Ja już nie wróce do żadnych mleczek czy wosków w płynie. Carnauba RULEZ.
Ja z zamiarem położenia wosku rezerwuje sobie z 6h a i tak uważam że to coś za któtko...
Wosk nakładać jest najlepiej ręcznie i ręcznie go polerować. Myślę że maszynę można wykorzystać do innych celów niż do nakładania wosku.
Z RED Wax'em przy polerowaniu tego nie ma problemu jesli nie wyschnie.Dobrze wiedzieć, dzisiaj odebrałem paczkę z POORBOY'S WORLD BLACK HOLE, na to nałożę POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX BLUE , ponoć lepiej się poleruje, sprawdzę w czwartek.
Wczoraj znów woskowałem go i panel po panelu szło ładnie.
Rok temu miałem położonego Zymol'a na 8semce. Porównanie miedzy tym a tamtym woskiem jest OGROMNA ! Perlenie wody - na RED Wax są małe kropeleczki wody które spływają ale nie aż tak chętnie. Natiomiast na Zymolu były DUŻE krople wody które spływały i łączyły się z innymi.
Ale i tak jestem zadowolony z RED'a.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tez mam zwierzatko ale.gdyby mi robilo takie problemy to by wylecialo migusiem z domu. Moj kot jak w domu cos spsoci to dostaje takie zjeby ze woli nie ryzykowac powtornie tej czynnosci Ale to sa nic nie znaczace rzeczy w porownaniu do twych strat.
Zwierzeta maja swoj rozum i wiele potrafia sie nauczyc. A jak nie chca to dobra kara nauczy wszystkiego.
Zwierzeta maja swoj rozum i wiele potrafia sie nauczyc. A jak nie chca to dobra kara nauczy wszystkiego.
auto dzis znow profilaktycznie w warsztacie...wymienione koncowki drazkow na Meyle HD bo te wczesniejsze to w fatalnych stanie. przy okazji przesmarowalem srube mocujaca gorne wachacze <hura>
jutro wymiana tylnego zawieszenia + wymiana linek od recznego bo sie w ogole nie ruszaja i cala geometria. Przy okazji odkrylem chyba co mi tak stuka przy zrzucaniu biegu i prawdopodobnie jest to przegub wewnetrzny bo półoś lata jak zyd po pustym sklepie...
eh...alu juz ku koncowi wszystko
jutro wymiana tylnego zawieszenia + wymiana linek od recznego bo sie w ogole nie ruszaja i cala geometria. Przy okazji odkrylem chyba co mi tak stuka przy zrzucaniu biegu i prawdopodobnie jest to przegub wewnetrzny bo półoś lata jak zyd po pustym sklepie...
eh...alu juz ku koncowi wszystko
to nie jest zwykły napęd...to
Ja dzisiaj nic specjalnego bo tylko delikatnie tył dałem w dół ) bo jednak ciut był za wysoko jutro może dojdzie VCDS to w weekend będzie można coś zepsuć hehehe
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6